Libnet.ro
UNICEF

08:45

Jeff Bezos a fost cel mai bogat om din lume, dar doar pentru cateva ore. Ce s-a intamplat

Antena3 Antena3,
Jeff Bezos a fost cel mai bogat om din lume, dar doar pentru cateva ore. Ce s-a intamplat

Directorul general si fondatorul Amazon, Jeff Bezos, a scazut din nou pe al doilea loc in clasamentul celor mai bogati oameni din lume, dupa cateva ore in care a fost in varf, in. continuă pe Antena3

Jeff Bezos, fondatorul Amazon, l-a detronat pe Bill Gates si a devenit cel mai bogat om din lume

Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, a devenit joi cel mai bogat om din lume, detronandu-l pe Bill Gates, in urma aprecierii sensibile ale actiunilor gigantul american al comertului online, potrivit revistei Forbes, citata de AFP.

Seful Amazon a fost doar cateva ore cel mai bogat om din lume. Bill Gates a preluat din nou primul loc dupa ce actiunile Amazon s-au depreciat

Directorul general si fondatorul Amazon, Jeff Bezos, a cazut din nou pe al doilea loc in clasamentul celor mai bogati oameni din lume, dupa cateva ore in care a fost in varf, in urma unei deprecieri a actiunilor companiei sale, relateaza Time. com citata de news. ro.

FOTO+VIDEO. Cel mai bogat om din lume, pentru cateva ore. Povestea lui Jeff Bezos, fondatorul companiei Amazon, seful tiran si omul de afaceri care nu crede in actele de caritate

Pentru cateva ore, Jeff Bezos, fondatorul gigantului Amazon, fost unul din cei mai bogati oameni din lume, detronandu-l pe Bill Gates. Caracterizat de comunitatea oamenilor de afaceri drept libertarian, omul de afaceri american nu crede in filantropia companiilor si a fost desemnat, acum trei ani, cel mai rau sef din lume. De altfel, ziaristii americani scriu despre supravegherea foarte stricta a angajatilor sai, care spun ca se transforma in Amabots.

Bill Gates este, din nou, cel mai bogat om din lume

Cu toate ca Bill Gates a fost, ani la rand, cel mai bogat om din lume, de astazi se incheie o era si incepe alta, dupa ce fondatorul Microsoft tocmai a fost detronat. UPDATE: Bill Gates a redevenit cel mai bogat om din lume in cursul zilei de ieri. Jeff Bezos a ajuns pe locul [].

Bill Gates nu mai este cel mai bogat om din lume. Cine are de astazi cea mai mare avere

Cu toate ca Bill Gates a fost, ani la rand, cel mai bogat om din lume, de astazi se incheie o era si incepe alta, dupa ce fondatorul Microsoft tocmai a fost detronat. Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, a devenit cel mai bogat om din lume, asa cum relateaza Bloomberg. Conform acestora, o crestere consistenta a [].

Emil Hurezeanu: Cel mai bogat si generos german, Hasso Platner, creatorul grupului informatic SAP, este interesat de Sibiu

Cel mai bogat si generos german, Hasso Platner, s-a nascut la Berlin , in l944, intr-o familie de medici sasi din Sibiu, care parasise Romania cu trupele germane, este interesat de un proiect derulat la Sibiu, a declarat ambasadorul Romaniei la Berlin, Emil Hurezeanu, intr-un interviu pentru HotNews. ro. Platner nu s-a mai intors in Romania, nu da interviuri dar cind a auzit ca Universitatea Lucian Blaga din orasul natal al parintilor si strabunilor are idei si nevoi si-a trimis mesagerii la Sibiu. Se pune la cale un proiect important acolo. Spun mai multe cind il vad pe picioare, a mai spus Hurezeanu. Citeste in interviul HotNews. ro cum s-au integrat sasii in Germania dupa plecarea lor din Romania, cati dintre ei mai sunt interesati de tara natala si cum pot fi salvata bisericile fortificate sasesti.

Emil Hurezeanu: Cel mai bogat si generos german, Hasso Plattner, creatorul grupului informatic SAP, este interesat de Sibiu

Cel mai bogat si generos german, Hasso Plattner, s-a nascut la Berlin , in l944, intr-o familie de medici sasi din Sibiu, care parasise Romania cu trupele germane, este interesat de un proiect derulat la Sibiu, a declarat ambasadorul Romaniei la Berlin, Emil Hurezeanu, intr-un interviu pentru HotNews. ro. Platner nu s-a mai intors in Romania, nu da interviuri dar cind a auzit ca Universitatea Lucian Blaga din orasul natal al parintilor si strabunilor are idei si nevoi si-a trimis mesagerii la Sibiu. Se pune la cale un proiect important acolo. Spun mai multe cind il vad pe picioare, a mai spus Hurezeanu. Citeste in interviul HotNews. ro cum s-au integrat sasii in Germania dupa plecarea lor din Romania, cati dintre ei mai sunt interesati de tara natala si cum pot fi salvata bisericile fortificate sasesti.

Renault-Nissan a fost cel mai mare producator auto in prima jumatate a anului

Renault-Nissan este in premiera cel mai mare producator mondial de automobile, conform datelor de vanzari pentru primele sase luni, alianta fiind urmata de Volkswagen si de Toyota, la foarte mica diferenta, scrie AFP. Alianta franco-japoneza a reusit sa ajunga in frunte datorita marcii Mitsubishi preluata anul trecut de Nissan, iar la total au contribuit si vanzarile Lada.

Bill Gates a fost detronat din pozitia de cel mai bogat om din lume

Fondatorul Microsoft Bill Gates nu mai este cel mai bogat om din lume. O crestere a actiunilor Amazon, de joi, l-a propulsat pe seful companiei de comert online, Jeff Bezos, pe aceasta pozitie fruntasa, scrie Bloomberg.

Unspe Metri: Radu Banciu, povesti despre cel mai scump fundas din toate timpurile (VIDEO)

In editia de luni a emisiunii Unspe Metri, Radu Banciu a povestit despre inceputurile lui Benjamin Mendy la Olympique Marseille, fundas care a devenit cel mai scump din lume dupa ce a fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )