Libnet.ro
UNICEF

15:45

Renault-Nissan a fost cel mai mare producator auto in prima jumatate a anului

Hotnews Hotnews,
 Renault-Nissan a fost cel mai mare producator auto in prima jumatate a anului

Renault-Nissan este in premiera cel mai mare producator mondial de automobile, conform datelor de vanzari pentru primele sase luni, alianta fiind urmata de Volkswagen si de Toyota, la foarte mica diferenta, scrie AFP. Alianta franco-japoneza a reusit sa ajunga in frunte datorita marcii Mitsubishi preluata anul trecut de Nissan, iar la total au contribuit si vanzarile Lada. continuă pe Hotnews

Romania ar putea deveni cel mai mare producator de porumb din UE

Romania ar putea fi de anul acesta cel mai mare producator de porumb din Uniunea Europeana, potrivit estimarilor Asociatiei Producatorilor de Porumb din Romania APPR), care prevede cresteri ale.

Recolta bogata! Romania ar putea deveni cel mai mare producator de porumb din UE

Recolta foarte buna de porumb, anul acesta! Romania ar putea primi titlul de cel mai mare producator de porumb din Uniunea Europeana. Asociatia Producatorilor de Porumb din Romania APPR) prevede.

Efectul revolutiei petrolului de sist: Statele Unite au devenit cel mai mare exportator net de carburanti. Trump vrea sa ajute si mai mult sectorul pentru a ajunge la o dominatie energetica globala

Anul trecut, Statele Unite au devenit cel mai mare exportator net de combustibili, un efect al cresterii spectaculoase a productiei interne ce are loc continuu din 2010 - cand a inceput revolutia petrolului de sist - si pana acum, noteaza Reuters.

UPDATE Efectul revolutiei petrolului de sist: Statele Unite au devenit cel mai mare exportator net de carburanti. Trump vrea sa ajute si mai mult sectorul pentru a ajunge la o dominatie energetica globala

Anul trecut, Statele Unite au devenit cel mai mare exportator net de combustibili, un efect al cresterii spectaculoase a productiei interne ce are loc continuu din 2010 - cand a inceput revolutia petrolului de sist - si pana acum, noteaza Reuters.

Play Communications - cel mai mare IPO al unei companii private, la Varsovia

Oferta publica initiala IPO) a Play Communications este programata sa aiba loc astazi, la Warsaw Stock Exchange WSE - Bursa din Varsovia), anunta operatorul bursier, mentionand ca acesta va fi cel mai mare IPO al unei companii private din istoria WSE, respectiv cea mai mare flotare din 2011 pana in prezent.

Media Galaxy deschide cel mai mare Apple Shop din Romania

Media Galaxy, unul dintre cei mai importanti retaileri electro-IT din Romania, anunta deschiderea celui mai mare Apple Shop din Romania, in cadrul magazinului Media Galaxy Feeria Complex Comercial Feeria, Soseaua Bucuresti-Ploiesti 44A, Bucuresti).

Jeff Bezos a fost cel mai bogat om din lume, dar doar pentru cateva ore. Ce s-a intamplat

Directorul general si fondatorul Amazon, Jeff Bezos, a scazut din nou pe al doilea loc in clasamentul celor mai bogati oameni din lume, dupa cateva ore in care a fost in varf, in.

EXCLUSIV Plata in rate a RCA va fi ceruta de arbitrul pietei asigurarilor. Seful celui mai mare broker spune ca nici o companie de asigurari, cu o exceptie, nu permite plata in rate pentru persoanele fizice

'Toti asiguratorii RCA, cu exceptia Euroins, nu au implementat in sistemele informatice si nici nu doresc sa ofere posibilitatea de plata in rate a politelor RCA anuale pentru persoanele fizice, in conditiile in care in noua lege RCA se spune ca 'plata politei se face integral sau in rate conform acordului dintre asigurat si asiguratorul RCA', a declarat joi pentru HotNews. ro Viorel Vasile, directorul general al Safety Broker, cel mai mare broker de asigurari din tara. In acelasi timp, surse din ASF au declarat joi pentru HotNews. ro ca ASF a demarat deja o analiza/investigatie in acest sens si va chema asiguratorii la discutii pentru a le cere conformarea legala prin punerea la punct in cel mai scurt timp a sistemelor de plata in rate a asigurarilor anuale RCA'.

VIDEO REPORTAJ Vizita in uzina Renault Flins, locul in care se naste masina electrica europeana cu cea mai mare autonomie

Uzina Renault Flins are o traditie impresionanta in fabricarea de masini. Inclusiv legendarul Renault 12 din care a derivat longeviva Dacia 1300 a fost produs aici. Si toate generatiile lui Clio. Mai nou, uzina auto Flins din Franta are o orientare eco tot mai evidenta: este singura fabrica din lume care produce modelul Renault Zoe Z. masina electrica europeana cu cea mai mare autonomie si care acum se afla pe val, fiind asteptata o crestere cu peste 50% a productiei in 2017. Asadar, iata o incursiune in culisele uzinei Renault Flins.

Audi a pus un pret pe capul noului RS3 Sedan. Cat costa in Romania cel mai puternic sedan din clasa compacta

Lansat in toamna anului trecut, cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Paris in perioada 1 - 16 octombrie, primul Audi RS3 in patru portiere ofera o motorizare turbo de 2. 5 litri si 400 de cai putere.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )