Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dragnea cere din nou audierea lui Ponta in dosarul Referendumului

România Liberă România Liberă,
 Dragnea cere din nou audierea lui Ponta in dosarul Referendumului

Avocatul lui Liviu Dragnea, Marian Nazat, a cerut, joi, la instanta suprema audierea premierului Victor Ponta si a 18 coordonatori judeteni ai PSD care s-au ocupat de campania pentru referendumul din 2012 pentru demiterea fostului presedinte Traian Basescu, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

DIICOT cere din nou aviz pentru urmarirea lui Adriean Videanu si Varujan Vosganian, in dosarul Romgaz-Interagro

DIICOT isi incearca din nou norocul solicitand aviz de la Senat si, respectiv, presedintele Klaus Iohannis, pentru urmarirea penala a lui Varujan Vosganian - fost ministru al Economiei in cabinetul Tariceanu - si Adriean Videanu - fost ministru al.

DIICOT cere din nou urmarirea penala a lui Vosganian si Videanu in dosarul Romgaz

Actualizare Vosganian: Trebuie sa vad ce scrie in aceasta solicitare Senatorul PNL Varujan Vosganian a refuzat, astazi, sa comenteze noua solicitare a DIICOT de incuviintare a urmaririi penale pe numele sau, precizand ca vrea intai sa vada ce spun procurorii in solicitarea inaintata Senatului, transmit surse din presa. --- * Cercetarile au fost extinse in cazul lui Videanu.

Declaratie SOCANTA a vicepremierului Ungariei. Acesta a cerut din nou AUTONOMIA pentru maghiarii din Transilvania

Vicepremierul Ungariei cere din nou autonomia pentru maghiarii din Transilvania. Acesta spune ca, fara autonomie, etnicii maghiari sunt catalogati drept cetateni de rangul doi in Uniunea Europeana. Declaratiile.

Dragnea a cerut audierea lui Ponta in dosarul Referendumul. Ponta a raspuns, printr-un sms, ca este de acord

Dupa mai bine de patru ore petrecute in fata instantei de la inalta Curte de Casatie si Justitie unde s-a judecat un nou termen in Dosarul Referendum, Liviu Dragnea a iesit din sala de judecata si a declarat ca a cerut instantei sa il audieze si pe premierul Victor Ponta in calitate de martor.

Dragnea a cerut audierea lui Ponta in dosarul Referendumului. Ponta a raspuns, printr-un sms, ca este de acord

Dupa mai bine de patru ore petrecute in fata instantei de la inalta Curte de Casatie si Justitie unde s-a judecat un nou termen in Dosarul Referendumului, Liviu Dragnea a iesit din sala de judecata si a declarat ca a cerut instantei sa il audieze si pe premierul Victor Ponta in calitate de martor.

Dragnea, despre audierea lui Ponta in Dosarul Referendumului: Daca vorbim de foloase necuvenite pentru PSD, atunci cred ca trebuie intrebat si presedintele partidului

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, joi, dupa audierea in Dosarul Referendumului, ca se declara complet nevinovat pentru toate acuzele care i-au fost aduse de procurorii DNA, aratand ca.

Magistratii amana, din nou, pronuntarea sentintei in cazul lui Oprisan

ACTUALIZARE 14:06 Magistratii Judecatoriei Cluj-Napoca au amanat din nou, azi, pronuntarea sentintei in cazul presedintelui Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, vicepresedinte al PSD, trimis in judecata de DNA in iunie 2006, pentru fapte de coruptie, transmit surse din presa. * Oprisan le cere lui Iohannis si ambasadei SUA oprirea presiunilor asupra judecatorilor.

Julio Iglesias va concerta din nou in Romania. Ce preturi au biletele

Cantaretul Julio Iglesias va concerta din nou in Romania, pe 20 mai, la Sala Palatului din Bucuresti, si pe 22 mai, la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca.

Petre Roman a contestat din nou raportul ANI. Camera Deputatilor trebuia sa ia act de incetarea mandatului de deputat

Deputatul PNL Petre Roman a contestat din nou raportul Agentiei Nationale de Integritate prin care s-a constatat incompatibilitatea, de data aceasta la Curtea de Apel. Plenul Camerei Deputatilor ar trebui sa ia act l.

Petre Roman a contestat din nou raportul ANI, la CAB

Deputatul PNL Petre Roman a contestat din nou, la Curtea de Apel Bucuresti CAB), raportul Agentiei Nationale de Integritate ANI) prin care a fost constatata incompatibilitatea sa, informeaza site-ul instantei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )