Libnet.ro
UNICEF

09:15

Jeremy Clarkson, despre sefii BBC: Ticalosi nenorociti care au distrus o emisiune buna

Adevărul Adevărul,
Jeremy Clarkson, despre sefii BBC: Ticalosi nenorociti care au distrus o emisiune buna

Jeremy Clarkson, realizatorul emisiunii de succes Top Gear, i-a injurat in mod public pe sefii BBC, declarand ca se asteapta sa fie concediat dupa disputa violenta pe care a avut-o cu unul dintre producatorii show-ului, noteaza The Guardian. continuă pe Adevărul

Jeremy Clarkson ii injura pe sefii BBC si spune ca se asteapta sa fie concediat

Jeremy Clarkson, realizatorul Top Gear, i-a injurat in public pe sefii BBC, spune ca se asteapta sa fie concediat si adauga ca a incercat sa-si ceara scuze de la producatorul pe care l-ar fi lovit, insa acela nu a vrut nici macar sa-i deschida usa, scrie The Telegraph. Clarkson a fost suspendat saptamana trecuta de catre BBC care a deschis o ancheta si va lua o decizie in legatura cu viitorul Top Gear. Multi i-au luat apararea lui Clarkson si peste un milion de oameni au semnat o petitie de sustinere.

Fanii Top Gear cer inlocuirea lui Jeremy Clarkson cu un alt prezentator. Despre cine este vorba

Fanii emisiunii Top Gear au initiat o petitie in care cer inlocuirea prezentatorului Jeremy Clarkson, care a fost suspendat de BBC, cu actorul englez de comedie, Steve Coogan, informeaza contactmusic. com.

Jeremy Clarkson, Top Gear: Soferii de automobile Dacia sunt oameni care nu au vazut asfalt in viata lor

Jeremy Clarkson, prezentatorul suspendat al show-ului BBC Top Gear, a creat din nou controverse dupa publicarea unui articol in care spune despre soferii de automobile Dacia ca n-au vazut asfalt in viata lor.

Cum a comentat Jeremy Clarkson decizia BBC de a-l suspenda de la Top Gear

Prezentatorul emisiunii Top Gear, Jeremy Clarkson a comentat pentru prima data public decizia postului de televiziune BBC de a-l suspenda, la o licitatie caritabila din Londra, informeaza contactmusic. com.

Cati telespectatori a pierdut BBC odata cu suspendarea lui Jeremy Clarkson

Postul de televiziune BBC a pierdut patru milioane de telespectatori odata cu suspendarea lui Jeremy Clarkson, realizatorul emisiunii Top Gear, scrie The Guardian.

Jeremy Clarkson: Taxiurile din Londra sunt conduse de straini si miros a boala/ Soferii de masini Dacia nu au vazut asfalt in viata lor

Jeremy Clarkson a starnit noi controverse dupa ce a scris in editia din luna martie a revistei Top Gear ca taxiurile din Londra sunt conduse de straini care s-au nascut in alta parte si care miros a boala, relateaza The Guardian.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2695 seconds )