Libnet.ro
UNICEF

23:30

Marea Britanie: Jeremy Corbyn anunta ca va demisiona din functia de lider al Partidului Laburist la inceputul lui 2020

Hotnews Hotnews,
 Marea Britanie: Jeremy Corbyn anunta ca va demisiona din functia de lider al Partidului Laburist la inceputul lui 2020

Jeremy Corbyn a anuntat, vineri dupa-amiaza, ca isi asuma responsabilitatea pentru esecul suferit in scrutinul parlamentar din Marea Britanie si va demisiona din functia de lider al Partidului Laburist la inceputul anului viitor, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Jeremy Corbyn spune ca nu va conduce Partidul Laburist la viitoarele alegeri din Marea Britanie

Liderul Partidului Laburist si al opozitiei din Marea Britanie, Jeremy Corbyn, a declarat ca nu va conduce partidul la viitoarele scrutine electorale dupa ce a recunoscut ca a fost o noapte foarte dezamagitoare, dupa infrangerea suferita in alegerile generale din 12 decembrie, potrivit Mediafax care citeaza Reuters.

Alegeri Marea Britanie, exit poll: Partidul Conservator al lui Boris Johnson a castigat scrutinul parlamentar

Partidul Conservator al premierului britanic in functie Boris Johnson se claseaza pe primul loc in scrutinul parlamentar anticipat din Marea Britanie. Conform sondajului, efectuat la comanda postului Sky News, Partidul Conservator centru-dreapta) a obtinut 368 de locuri in Camera Comunelor, peste pragul majoritar de 326 de locuri. Jeremy Corbyn spune ca nu va conduce Partidul Laburist la viitoarele alegeri din Marea BritanieBoris Johnson saluta mandatul puternic obtinut la alegeri pentru a realiza Brexitul.

Jeremy Corbyn afirma ca la urmatoarele alegeri nu se va mai afla la conducerea Partidului Laburist

Liderul laburist Jeremy Corbyn afirma ca la urmatoarele alegeri nu se va mai afla la conducerea partidului, ca urmare a rezultatului foare dezamagitor obtinut in alegerile parlamentare.

Brexitul a intrat in linie dreapta, dupa ce conservatorii sunt marii castigatori din Marea Britanie. Cum ii afecteaza asta pe cei 400.000 de romani din Anglia

Victoria conservatorilor in Marea Britanie inseamna Brexit, este de parere politologul Cristian Parvulescu. O situatie complicata se va inregistra in Scotia, unde Partidul National Scotian a castigat 13 mandate. Brexit-ul va avea efecte si asupra celor 400. 000 de romani care traiesc si muncesc in Marea Britanie. Conservatorii au castigat in Marea Britanie. Brexit-ul va avea .

ALEGERI LEGISLATIVE IN MAREA BRITANIE: Conservatorii castiga cu 368 de locuri in Parlament

ACTUALIZARE - Boris Johnson: Multumesc tuturor celor din mareata noastra tara care au votat, care s-au oferit voluntari, care au fost candidati. Traim in cea mai mare democratie din lume --- Conservatorii obtin 368 de locuri in Parlament, o majoritate confortabila, in urma alegerilor legislative din Marea Britanie, conform exit-poll-urilor, ceea ce ii ofera lui Boris Johnson conditii pentru a-si indeplini promisiunea de a scoate Regatul Unit din UE pana la 31 ianuarie 2020.

SONDAJ TRANSFERGO, MAREA BRITANIE: Imigrarea este prea ridicata, dar sistemul de sanatate are nevoie de mai multi straini

Peste jumatate dintre englezi 54%) considera ca Marea Britanie poate acoperi singura cererea de forta de munca din economie, fara sa fie nevoie de imigranti, arata cel mai recent studiu realizat de YouGov si comandat de serviciul de transfer de bani TransferGo.

Statutul cetatenilor romani din Marea Britanie ramane sub incidenta acelorasi reguli stabilite de guvernele precedente - ambasadorul Dan Mihalache

Statutul cetatenilor romani din Regatul Unit ramane sub incidenta acelorasi reguli care au fost stabilite de catre guvernele precedente, a declarat vineri, pentru Agerpres, ambasadorul Romaniei la Londra, Dan Mihalache, dupa alegerile parlamentare anticipate desfasurate cu o zi inainte in Marea Britanie.

Ce inseamna pentru romanii din Marea Britanie rezultatul de la alegerile parlamentare din Regat. Ce drepturi vor mai avea ei dupa un foarte probabil Brexit (FOTO)

Joi, Partidul Conservator, condus de anti-europeanul Boris Johnson, a castigat categoric alegerile parlamentare anticipate din Marea Britanie, asigurandu-se o majoritate atat de categorica, incat Brexitul este.

Ce inseamna pentru romanii din Marea Britanie rezultatul de la alegerile parlamentare din Regat. Ce drepturi vor mai avea ei dupa un foarte probabil Brexit (FOTO, VIDEO)

Joi, Partidul Conservator, condus de anti-europeanul Boris Johnson, a castigat categoric alegerile parlamentare anticipate din Marea Britanie, asigurandu-se o majoritate atat de categorica, incat Brexitul este.

Alegeri Marea Britanie. Iohannis explica ce inseamna pentru romanii din UK rezultatul alegerilor parlamentare

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca rezultatul alegerilor din Marea Britanie este foarte bun pentru romanii de acolo, fiindca premierul Boris Johnson, impreuna cu Partidul Conservator, au dorit sa realizeze Brexitul, dar cu Acord. Acum se pare ca ne apropiem de aceasta solutie: cea mai buna varianta, daca se ajunge la Brexit, este un Brexit cu Acord si spre asta ne indreptam, spune Iohannis.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )