Libnet.ro
UNICEF

08:30

Jerry Seinfeld i-a multumit lui Mark Zuckerberg pentru numarul record de persoane care i-au urmarit show-ul

Adevărul Adevărul,
Jerry Seinfeld i-a multumit lui Mark Zuckerberg pentru numarul record de persoane care i-au urmarit show-ul

Comediantul Jerry Seinfeld 60 de ani) i-a multumit lui Mark Zuckerberg 30 de ani), fondatorul Facebook, pentru succesul pe care l-a avut debutul sezonului cinci al show-ului online Comedians in Cars Getting Coffee, scrie Business Insider. continuă pe Adevărul

Mark Zuckerberg: in cinci ani, continutul video din Facebook va fi dominant

La o intalnire cu userii Facebook de la sediul din California fondatorul Facebook Mark Zuckerberg a declarat ca in cinci ani, mare parte din Facebook va fi video, si ca este important ca infrastructura IT sa fie mai buna pentru ca doar asa se poate ajunge la cresterea ponderii continutului video in News Feed-ul din Facebook .

Mark Zuckerberg vrea sa transforme Facebook intr-un ziar personalizat perfect pentru fiecare persoana din lume

Mark Zuckerberg isi doreste ca platforma pe care a creat-o sa devina la fel de vitala ca energia electrica. Confondatorul Facebook a precizat ca doreste sa transforme reteaua de socializare intr-un ziar.

Mark Zuckerberg explica de ce poarta acelasi gen de tricou gri in fiecare zi (VIDEO)

Mark Zuckerberg, cofondatorul Facebook, a explicat ca poarta acelasi gen de tricou gri in fiecare zi pentru ca vrea sa isi simplifice viata si sa nu isi risipeasca energia pe lucruri stupide si frivole,.

Mark Zuckerberg: Port zilnic acelasi gen de tricou gri pentru ca vreau sa imi simplific viata

Mark Zuckerberg, cofondatorul Facebook, a declarat ca poarta acelasi gen de tricou gri in fiecare zi pentru ca vrea sa isi simplifice viata si sa nu isi risipeasca energia pe lucruri stupide si frivole, precum alegerea hainelor cu care se.

Mark Zuckerberg: Vreau ca Facebook sa devina la fel de vitala ca energia electrica (VIDEO)

Mark Zuckerberg a declarat ca isi doreste ca Facebook sa devina la fel de vitala ca energia electrica, scopul sau fiind totodata acela ca reteaua de socializare sa fie ziarul personalizat perfect pentru.

Mark Zuckerberg: Vreau ca Facebook sa devina la fel de vitala ca energia electrica

Mark Zuckerberg, cofondatorul Facebook, a declarat ca isi doreste ca platforma pe care a creat-o sa devina la fel de vitala ca energia electrica. El a mai spus ca scopul sau este totodata ca reteaua sociala sa fie ziarul personalizat perfect.

Mark Zuckerberg: in cinci ani, mare parte din Facebook va fi video

Continutul video va creste enorm pe Facebook in urmatorii cinci ani, a afirmat Mark Zuckerberg, fondatorul retelei de socializare, la o intalnire cu userii la sediul din Menlo Park California, potrivit.

Cum vede Mark Zuckerberg viitorul video al Facebook si de ce utilizatorii au fost fortati sa descarce aplicatia Messenger

Continutul video va creste enorm pe Facebook in urmatorii cinci ani, a spus fondatorul Mark Zuckerberg la o intalnire cu userii la sediul din Menlo Park, California, unde miliardarul a fost pus si in fata intrebarilor unor utilizatori nemultumiti. El a explicat de ce toata lumea a fost obligata sa descarce aplicatia Messenger pe mobil si de ce in News Feed se vad atat de putine postari din paginile companiilor.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )