Libnet.ro
UNICEF

01:05

JLL: Cererea de spatii de birouri din primul semestru a fost la cel mai ridicat nivel inregistrat vreodata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
JLL: Cererea de spatii de birouri din primul semestru a fost la cel mai ridicat nivel inregistrat vreodata

Peste 400. 000 de metri patrati de spatii de birouri sunt in diverse stadii de constructie, dar cererea in primul semestru a fost la cel mai ridicat nivel inregistrat vreodata in Romania, arata JLL in raportul de piata privind principalele trenduri remarcate in piata imobiliara comerciala, conform lui Andrei Vacaru, Capital Markets Consultant and Head of Research. continuă pe Ziarul Bursa

Profitul consolidat al UniCredit in Romania a stagnat in primul semestru, la 27 milioane euro

Profitul consolidat al grupului bancar italian UniCredit in Romania a stagnat in primul semestru, la 27 de milioane de euro, dupa ce scaderea profitului operational a fost compensata de reducerea cheltuielilor cu provizioanele.

Profitul Farmaceutica Remedia s-a prabusit cu aproape 95%, in primul semestru

Distribuitorul de medicamente Farmaceutica Remedia Deva RMAH) a inregistrat, in primul semestru, un profit net de doar 65. 788 de lei, in scadere cu 94,75% comparativ cu aceeasi perioada de anul trecut, in timp ce veniturile totale au fost mai mici cu 5%, ajungand la valoarea de 115,2 milioane lei, potrivit raportului financiar al companiei.

NN Asigurari de Viata: Profit brut de peste 7 milioane de lei in primul semestru din 2015, luand in calcul cheltuielile exceptionale generate de rebranding

NN Asigurari de Viata, liderul pietei locale de asigurari de viata, a raportat un profit brut de peste 7 milioane de lei in primul semestru din acest an, luand in calcul cheltuielile exceptionale generate de procesul de rebranding, care in perioada mentionata au depasit 11,5 milioane lei. Amintim ca ING Asigurari de Viata, ING Pensii si ING Investment Managment si-au schimbat, incepand din luna aprilie 2015, numele si identitatea vizuala in NN, in urma unui proces de rebranding care va costa pana in 10 milioane de euro.

Vanzarile MOL Romania au crescut in primul semestru cu 13%

Vanzarile de carburanti MOL Romania au crescut in primul semestru cu 13% fata de perioada similara a anului anterior, in volum, ca urmare a extinderii retelei de benzinarii, a anuntat astazi grupul ungar MOL, care detine compania, al patrulea mare.

Volumele de retail vandute de MOL Romania au crescut cu 13% in primul semestru

Vanzarile de carburanti in volume, inclusiv GPL si lubrifianti) pe partea de retail ale MOL Romania au crescut cu 13% in primul semestru al anului 2015, la 267 kt, fata de 236 kt in perioada similara a anului anterior, sustinute de extinderea retelei de benzinarii, potrivit informatiilor publicate de Grupul MOL in raportul semestrial transmis pietei de capital.

ING Bank Romania, profit in scadere cu 6%, in primul semestru

Profitul net al ING Bank Romania a scazut in primul semestru al acestui an la 155 milioane de lei, fiind cu 6% mai mic fata de prima jumatate a anului anterior, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Profitul BRD s-a dublat, in primul semestru, la 270 milioane de lei

ACTUALIZARE 08:31 BRD a inregistrat in primul semestru al acestui an o crestere substantiala a profitului net, la 270 milioane de lei, in comparatie cu 128 milioane de lei pe semestrul I 2014, datorita imbunatatirii sustinute a costului riscului si strictei monitorizari a cheltuielilor operationale, se arata intr-un comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

INS: Volumul cifrei de afaceri in comertul cu amanuntul a crescut cu aproape 5% in primul semestru, un rol important avand vanzarile de produse alimentare, bauturi si tutun

Volumul cifrei de afaceri pentru comertul cu amanuntul a crescut in primul semestru cu 4,8 la suta ca serie bruta, fata de perioada similara a anului trecut. Cresterea este o urmare a avansului vanzarilor de.

Trend Consult, vanzari de un milion de euro, in primul semestru din 2015

Trend Consult anunta vanzari de un milion de euro in primul semestru al anului 2015, inregistrand o cifra de afaceri cu 14 % mai mare fata de perioada similara a anului trecut.

Romania, una dintre tarile catre care Fiscul ungar a trimis, in primul semestru, cele mai multe solicitari pentru informatii legate de evazionisti

In prima jumatate a anului, Fiscul ungar a transmis aproape 2. 000 de solicitari altor tari pentru informatii legate de posibili evazionisti. Romania, Germania si Slovacia sunt tarile unde au fost trimise.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )