Libnet.ro
UNICEF

06:00

JLL: Cererea de spatii industriale din Romania a ajuns in 2016 la un nivel maxim istoric

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
JLL: Cererea de spatii industriale din Romania a ajuns in 2016 la un nivel maxim istoric

Cererea de spatii industriale si de logistica a crescut in 2016 cu 50% fata de 2015, la peste 460. 000 de metri patrati, inregistrand cel mai ridicat nivel din istoria pietei de profil din Romania, potrivit unui raport publicat luni de compania de. continuă pe Wall-Street Ro

Final de turneu pentru Sorana Cirstea: Sportiva din Romania a pierdut in optimile de la Australian Open cu Garbine Muguruza

Ziua de duminica a fost una trista pentru iubitorii tenisului din Romania. Dupa ce Horia Tecau si Florin Mergea au fost eliminati din turneul de dublu, a venit randul Soranei Cirstea sa.

Multe spatii comerciale din Bucuresti, inclusiv malluri si supermarket-uri, in PERICOL. Un oficial din Guvernul Ciolos, AFIRMATII ULUITOARE

Dupa incendiul din clubul Bamboo care a avut loc, sambata dimineata, mai multe lucruri incep sa iasa la iveala. Astfel, un fost oficial din Guvernul condus de Dacian Ciolos face afirmatii.

Presa internationala scrie despre protestele din Romania

Protestele de la Bucuresti au ajuns in atentia agentiilor internationale de presa, care noteaza ca mii de oameni au cerut in strada Guvernului sa renunte la proiectul de gratiere.

Metro Group a vandut hipermarketurile Real din Romania catre compania Terazone Enterprises Limited

Metro Group a vandut cele patru hipermarketuri Real pe care le mai detine in tara noastra catre compania Terazone Enterprises Limited, inregistrata in Cipru. Vanzarile celor patru magazine s-au situat, in anul fiscal 2015/2016, la 57 milioane euro, in crestere de la 49 milioane euro in 2014/2015, scrie Profit. ro.

Protestele anti-gratiere din Romania relatate si in presa internationala

Protestele impotriva proiectului de gratiere si amnistiei de duminica seara la care au participat zeci de mii de persoane in Bucuresti si marile orase din tara au fost relatate si in presa.

Presa internationala despre protestele din Romania: Mii de oameni - impotriva intentiei Guvernului de a gratia condamnatii si de a submina lupta anticoruptie

Presa internationala comenteaza pe larg protestele ample, la care au participat cu zeci de mii de romani, desfasurate duminica in marile orase ale Romaniei si in cateva capitale din vestul Europei.

Mii de oameni protesteaza in 21 de orase din Romania, in acelasi timp cu cei din Bucuresti

Mii de oameni protesteaza, duminica seara, in 21 de orase din provincie, simultan cu cei din Bucuresti.

PROTESTE in toata tara: AICI poti fi in legatura permanenta cu toate live-urile din Romania

Mii de oameni au iesit, duminica seara, in Bucuresti si in mai multe orase din tara, protestand contra legilor amnistiei si gratierii propuse de Ministerul Justitiei. Oamenii sunt nemultum.

Suprapopularea, lipsa dezinfectantilor si a personalului calificat, principalele probleme ale spitalelor din Romania

Finantarile acordate pentru controlarea infectiilor nosocomiale si personalul calificat sunt cele mai mari provocari pentru Romania, mai ales in cazul spitalelor vechi, unde infrastructura face dificil ca pacientii sa poata fi izolati si sa fie asigurata o dezinfectie adecvata. Suprapopularea unitatilor medicale este, de asemenea, o problema importanta cu care tara noastra se confrunta, potrivit raportului Centrului European pentru Prevenirea si Controlul Bolilor.

Autoritatile din Sibiu au sistat plata indemnizatiei pentru cresterea copilului de 35.000 de euro lunar - cea mai mare din Romania

Cea mai mare indemnizatie de crestere a copilului din Romania, de 35. 000 de euro lunar, a fost sistata, dupa ce reprezentantii ANAF nu au regasit, la control, suma pe care beneficiarul din Sibiu a declarat-o si in baza careia s-a realizat decizia de impunere.

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )