Libnet.ro
UNICEF

14:00

Protestele anti-gratiere din Romania relatate si in presa internationala

B1 B1,
Protestele anti-gratiere din Romania relatate si in presa internationala

Protestele impotriva proiectului de gratiere si amnistiei de duminica seara la care au participat zeci de mii de persoane in Bucuresti si marile orase din tara au fost relatate si in presa. continuă pe B1

Imagine CONTRAFACUTA cu un DEPUTAT USR, de la PROTESTELE anti-gratiere : Stiu ca mizeria este aerul pe care il respira multi(VIDEO)

Oana Bizgan, deputat al USR, prezenta la protestele anti-gratiere, a semnalat ca pe internat circula o fotografie cu ea purtand o pancarta al carei mesaj a fost modificat cu ajutorul unor programe de ed.

Presa internationala despre protestele din Romania: Mii de oameni - impotriva intentiei Guvernului de a gratia condamnatii si de a submina lupta anticoruptie

Presa internationala comenteaza pe larg protestele ample, la care au participat cu zeci de mii de romani, desfasurate duminica in marile orase ale Romaniei si in cateva capitale din vestul Europei.

La cati oameni au ajuns mesajele Romania TV si Antena 3 din timpul protestelor anti-gratiere: posturile de stiri au avut audiente de top 5

Postul de stiri Romania TV, cel mai vehement impotriva protestelor anti-gratiere, a avut audiente de top duminica seara, fiind urmarit in medie aproape un milion de telespectatori in fiecare minut, scrie Paginademedia. ro.

Ce scrie presa internationala despre protestele din Bucuresti si alte orase din tara

Presa internationala relateaza despre protestele care au avut loc, duminica seara, in Bucuresti si in alte orase ale tarii, la care au participat mii de persoane.

Final de turneu pentru Sorana Cirstea: Sportiva din Romania a pierdut in optimile de la Australian Open cu Garbine Muguruza

Ziua de duminica a fost una trista pentru iubitorii tenisului din Romania. Dupa ce Horia Tecau si Florin Mergea au fost eliminati din turneul de dublu, a venit randul Soranei Cirstea sa.

JLL: Cererea de spatii industriale din Romania a ajuns in 2016 la un nivel maxim istoric

Cererea de spatii industriale si de logistica a crescut in 2016 cu 50% fata de 2015, la peste 460. 000 de metri patrati, inregistrand cel mai ridicat nivel din istoria pietei de profil din Romania, potrivit unui raport publicat luni de compania de.

Presa internationala scrie despre protestele din Romania

Protestele de la Bucuresti au ajuns in atentia agentiilor internationale de presa, care noteaza ca mii de oameni au cerut in strada Guvernului sa renunte la proiectul de gratiere.

Presa internationala scrie despre protestele din Romania

Protestele de la Bucuresti au ajuns in atentia agentiilor internationale de presa, care noteaza ca mii de oameni au cerut in strada Guvernului sa renunte la proiectul de gratiere.

Primele reactii din CNA dupa derapajele grave de la Antena 3 si Romania TV din seara protestelor: membrii recunosc ca institutia este ineficienta si nefunctionala

Doi dintre membrii Consiliului National al Audiovizualului CNA) s-au autosesizat cu privire la modul in care posturile de stiri Antena 3 si Romania TV au reflectat protestele anti-gratiere. Acestia au criticat institutia din care fac parte, precizand ca este unul dintre principalii vinovati pentru calitatea programelor de televiziune.

Fotografia unei deputate din Bistrita, in Washington Post. Imaginea considerata de jurnalistii americani simbolica pentru manifestatiile anti-guvern din Romania

Washington Post a publicat un articol despre protestele care au avut loc miercuri, 18 ianuarie, impotriva Guvernului Grindeanu. Textul a fost ilustrat cu fotografia unei femei care arata cartonasul rosu guvernantilor.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )