Libnet.ro
UNICEF

14:15

Se joaca pe bani multi la Roland Garros

Online Sport Online Sport,
Se joaca pe bani multi la Roland Garros

Al doilea turneu de Mare Slem al anului in tenis, Roland Garros, bate la usa, iar jucatorii se pregatesc intens pentru sumele impresionante puse la bataie de organizatorii francezi. continuă pe Online Sport

Nick Kyrgios loveste din nou - Parerea australianului despre Roland Garros: E de rahat in comparatie cu Wimbledon

Tenismenul australian Nick Kyrgios, locul 36 ATP, a avut un nou derapaj, afirmand despre Roland Garros ca este un turneu de rahat, informeaza express. co. uk.

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Roland Garros

Joi seara a avut loc stabilirea tintarului meciurilor de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

Doua romance in calificarile de la Roland Garros

Jucatoarele Ana Bogdan si Irina Bara vor evolua in aceasta saptamana pentru un loc pe tabloul principal de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

Simona Halep, echipament de SENZATIE pentru Roland Garros! Ce spune romanca la plecarea spre Paris: Sper sa fiu o ALBINUTA care alearga bine si care joaca si bine! (FOTO)

Simona Halep locul 3 WTA) a plecat, marti, spre Paris, si a declarat, pe Aeroportul International Henri Coanda ca este apta pentru Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. Ea a precizat ca la.

Simona Halep, pregatita de Roland Garros: unde s-a antrenat in aceasta dimineata

Simona Halep va participa, in cateva zile, la al doilea turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros. Sportiva romanca a inceput deja antrenamentele. Simona Halep va participa, in scurt timp, la al doilea mare turneu Roland Garros. Sportiva romanca a ajuns deja la Paris, acolo unde are loc competitia. Sportiva romanca a testat [] .

Cu cine joaca Simona Halep in primul tur la Roland Garros

Roland Garros 2019. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, detinatoarea titlului, o va infrunta pe australianca Ajla Tomljanovic in prima runda a turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al.

Irina Bara, act de prezenta la Roland Garros, eliminata in primul tur al calificarilor

Irina Bara a fost eliminata, marti, in primul tur al calificarilor la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Roland Garros: Ana Bogdan si Irina Bara vor juca in calificari

Sportivele Ana Bogdan, locul 126 WTA, si Irina Bara, locul 168 mondial, vor evolua in calificari la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. Competitia pariziana se va disputa in perioada 26 mai - 9 iunie.

Simona Halep, prima reactie dupa ce a aflat cu cine va debuta la Roland Garros

Simona Halep, nuarul 3 WTA, va incepe al doilea turneu de Grand Slam al anului din postura de campioana in exercitiu.

Cine e Alja Tomljanovic, adversara Simonei Halep din primul tur de la Roland Garros?

Joi seara s-au tras la sorti tablourile de concurs ale celui de al doilea turneu de Grand Slam al anului, SImona Halep va debuta in compania jucatoarei de pe locul 47 WTA.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2431 seconds )