Libnet.ro
UNICEF

20:30

Jobul banal platit cu cel putin 3.000 de lei pentru care angajatorilor le ia sase luni sa gaseasca un angajat

Antena3 Antena3,
Jobul banal platit cu cel putin 3.000 de lei pentru care angajatorilor le ia sase luni sa gaseasca un angajat

Un business format dintr-o ferma si o fabrica de lactate isi gaseste cu greu oameni cu care sa lucreze. Desi jobul pare unul banal. in acest an, angajam inca 20-30 de oameni in fabrica. Gasim greu pers. continuă pe Antena3

FOTO Cel putin cinci persoane au murit n Brazilia dupa ce o furtuna puternica a lovit Rio de Janeiro

Rio de Janeiro, al doilea cel mai mare oras al Braziliei, s-a trezit in mijlocul unor scene haotice joi, dupa ce vanturi puternice si ploi torentiale s-au abatut asupra cartierelor, rupand copacii si inundand strazile, intr-o furtuna care a ucis cel putin cinci persoane, relateaza Reuters.

Dragnea, dupa patru ore de discutii cu primarii: Vor avea cel putin bugetele de anul trecut/ Primarii, n continuare nemultumiti: Cetatenii vor plati povara

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la finalul a peste patru ore de discutii cu primarii nemultumiti de banii pe care ar urma sa ii primeasca administratiile locale de la buget, ca sunt asigurari de la Guvern ca vor avea cel putin bugetele de anul trecut, iar acolo unde nu vor putea fi acoperite cheltuielile, Guvernul va suplimenta sumele. Primarii au plecat tot nemultumiti, anuntand ca discutiile vor continua joi la Ministerul Finantelor.

VIDEO Un bloc de 8 etaje s-a prabusit n Istanbul. Cel putin o persoana a murit, altele sunt prinse sub darmaturi

Cel putin o persoana a murit si alte patru sunt prinse sub daramaturi dupa ce un bloc de apartamente cu opt etaje s-a prabusit in Istanbul, potrivit televiziunii NTV si Reuters.

FOTO VIDEO Incendiu la un bloc de apartamente din Paris / Cel putin zece persoane au murit / O femeie este banuita ca ar fi provocat incendiul

Cel putin zece persoane, dintre care un copil, au murit, iar alte peste 30, inclusiv sase pompieri, au fost ranite, marti, intr-un incendiu care a distrus un bloc cu opt etaje din sud-vestul Parisului. Politia a retinut o femeie, aceasta fiind suspectata ca ar fi provocat intentionat incendiul.

Paginademedia: Antena 1, amendata de CNA cu 50.000 de lei pentru limbaj vulgar, n emisiuni accesibile minorilor

Antena 1 a fost amendata cu 50. 000 de lei, desi a fost propusa si una de 200. 000 de lei, pentru mai multe emisiuni difuzate in perioada ianuarie-septembrie 2018, inclusiv in Prime-Time, la ore de maxima audienta, unele accesibile minorilor, scrie paginademedia. ro.

Ion Cristoiu: Iohannis a facut-o, fara sa vrea, pe Lia Olguta Vasilescu cel mai bun candidat pentru prezidentiale

Jurnalistul Ion Cristoiu emite o teorie interesanta, potrivit careia, presedintele Klaus Iohannis a facut-o, fara sa vrea, pe Lia Olguta Vasilescu cel mai bun candidat pentru prezidentiale, ridicand-o pe.

STUDIU: Copiii romni petrec cel putin 6 ore online. 22% dintre ei spun ca au vazut sau au primit mesaje cu caracter sexual zilnic sau cel putin o data pe saptamna

Trei din 10 copii romani isi petrec sase ore online in zilele de scoala. Procentul celor care stau mai mult de sase ore pe internet ajunge la aproape jumatate atunci cand sunt in weekend sau in vacanta. 40% dintre copii spun ca navigheaza pe internet fara sa aiba un scop anume, iar 31% afirma ca au stat mai putin la joaca sau cu familia pentru a putea naviga pe internet. insa, petrecerea multor ore pe internet vine la pachet cu pericolele. Astfel, 54% dintre copii spun ca s-a intamplat ca cineva sa-i deranjeze sau sa-i supere in timp ce vorbeau pe internet, iar patru din 10 copii au primit mesaje cu continut sexual, arata datele ultimului studiu privind utilizarea internetului, realizat de Organizatia Salvati Copiii. Acelasi studiu arata ca varsta copiilor la care ei incep sa utilizeze internetul este cuprinsa intre 6 si 10 ani.

DIETA fara zahar. Ce se intampla in organism daca renunti cel putin zece zile la acest ingredient

In medie, un adult mananca mult mai mult zahar decat ar fi necesar, asa ca reducerea aportului de zahar este o idee foarte buna pentru majoritatea oamenilor, nu doar pentru cei care sufera de diabet.

Pe ce mai cheltuie autoritatile banii cetatenilor?! O primarie din Romania a ajuns sa plateasca aproape 200.000 de lei pentru a muta o statuie. Edilul: Recunosc, am semnat ca primarul

A doua cea mai mare primarie din judetul Prahova plateste o suma enorma pentru a muta o statuie. Primaria din Campina va plati 184. 794 de lei doar pentru simplul moft de a muta un monument dintr-un parc.

Compania de Drumuri propune un articol distinct n Bugetul pe 2019 care sa includa circa 9 milioane de lei pentru autostrada A8 Trgu Mures Trgu Neamt

Compania de Drumuri anunta ca a transmis catre Ministerul Transporturilor un text propus pentru a fi inclus ca articol distinct in Legea Bugetului de Stat pentru anul 2019 - un articol prin care sa fie stabilit un buget de circa 9,3 milioane de lei pe 2019 pentru realizarea documentatiilor tehnico economice pentru Autostrada Uniri A8 tronsonul Targu Mures Targu Neamt. Reactia CNAIR vine dupa ce in proiectul de buget pe 2019 in dreptul proiectului A8 Guvernul nu ar fi alocat nici un leu, dupa cum atrag atentia asociatiile din Moldova care militeaza pentru proiectul de autostrada A8.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )