Libnet.ro
UNICEF

19:45

Joburi platite cu 500-1.000 de euro pentru care nu ai nevoie de facultate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Joburi platite cu 500-1.000 de euro pentru care nu ai nevoie de facultate

Daca vrei sa traiesti cat mai repede din banii tai, afla ca diploma de Bacalaureat sau doar anii de liceu iti pot aduce un loc de munca platit chiar si cu 1. 000 de euro. RO iti prezinta joburile bine platite pentru care nu ai nevoie de. continuă pe Wall-Street Ro

ADR: 18,85 milioane euro pentru finantarea proiectelor de reabilitare a unitatilor de invatamant

Agentia pentru Dezvoltare Regionala ADR) Centru anunta ca la nivelul Regiunii Centru sunt disponibile 18,85 milioane euro pentru finantarea proiectelor de reabilitare a unitatilor de invatamant, potrivit unui comunicat remis, astazi, redactiei.

Un barbat care s-a dat drept printul Harry a escrocat un artizan austriac cu 27.500 de euro

Un artizan austriac, care a crezut ca fusese angajat pentru a renova parchetul de la Palatul Buckingham, a fost escrocat cu 27. 500 de euro de catre un fals print Harry, a dezvaluit, sambata, politia austriaca,.

Subiectele Zilei: Poveste de 1 milion de euro: fata care a ingenuncheat CNADNR; Un Airbus A318 de la Tarom, noul avion prezidential. Cum va arata in interior aeronava de 10 milioane de euro; Preasfintire cu bani de la stat: 50.000 de euro tocati in doua

Primarii incompatibili, la un pas de salvare. Edilii si presedintii consiliilor judetene vor putea face parte din conducerea societatilor aflate in subordinea lor, potrivit unei legi avizata favorabil de comisia de munca a Senatului. Guvernul scoate aproape 500 de kilometri de cale ferata la inchiriat. Ministerul Transporturilor, condus de Dan Sova PSD), a modificat statutul a 486 de kilometri de cale ferata, pentru a eficientiza CFR S. Segmentele respective de cale ferata vor putea fi scoase la licitatie.

Bilka Steel va investi 5 mil. de euro pentru industrializarea mai multor hale de pe platforma Rulmentul Brasov

Bilka Steel, unul dintre cei mai importanti producatori romani de invelitori metalice tigla metalica), a demarat un plan investitional cu finalizare in 2016 care se ridica la aproximativ 5 milioane de euro. Suma bugetata este distribuita catre.

Procurorii DNA au cheltuit anul trecut cate 78.000 de euro pentru fiecare rechizitoriu incheiat

Dosarele DNA se fac pe bani grei. Procurorii au cheltuit cate 78. 000 de euro anul trecut pentru fiecare rechizitoriu incheiat. insa, odata ajunse in instanta, multe dintre ele trebuie refacute. Spre exemplu,.

Radu Banciu: Patriarhul Daniel si 16 foarte inalti prelati au cheltuit 50.000 euro pentru o deplasare de doua zile in tara

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, luni seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, banii cheltuiti intr-o deplasare a BOR facuta pentru sfintirea unei catedrale. Patriarhul a partic.

Pep Guardiola a dezvaluit motivul pentru care a plecat de la FC Barcelona

Josep Guardiola a surprins pe multa lume dupa ce a hotarat sa plece de la FC Barcelona in 2012), echipa alaturi de care a castigat 14 trofee in doar patru ani. Aflat acum pe banca tehnica a celor de la Bayern Munchen, tehnicianul iberic a explicat de ce a ales sa se desparta de formatia de pe Camp Nou.

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )