Libnet.ro
UNICEF

08:17

Un joc video ar putea ajuta la reconstructia detaliilor Catedralei Notre-Dame: Assassin's Creed Unity

Hotnews Hotnews,
 Un joc video ar putea ajuta la reconstructia detaliilor Catedralei Notre-Dame: Assassin

Dupa ce un incendiu a devastat luni Catedrala Notre-Dame din Paris, autoritatile franceze au promis ca monumentul va fi reconstruit. O sursa potentiala de ajutor pentru aceste eforturi este jocul video Assassin's Creed Unity din 2014, in care actiunea are loc la Paris. Caroline Miousse, level artist la Ubisoft, a petrecut doi ani studiind detaliile monumentului francez pentru a crea o varianta virtuala cat mai exacta in joc. continuă pe Hotnews

Concurs international de arhitectura pentru reconstructia sagetii catedralei Notre-Dame

Premierul Frantei, Edouard Philippe, a anuntat lansarea unui concurs international pentru reconstructia sagetii catedralei Notre Dame, mistuia de flacarile care au cuprins cladirea in seara zilei de.

VIDEO Cum ar putea ajutajocul Assassins Creed la reconstructia Catedralei Notre-Dame. Monumentul, studiat timp de doi ani

Dupa devastatorul incendiu de la Catedrala Notre-Dame din Paris, autoritatile franceze au promis ca celebrul monument va fi reconstruit. Un ajutor nesperat ar putea veni de la dezvoltatorii jocului video Assassins Creed Unity din 2014, care au studiat monumentul in detaliu pentru ca acesta sa fie redat cat mai bine. Actiunea are loc la Paris, in timpul Revolutiei Franceze, arata theverge. com.

Jocul video ce va fi folosit pentru reconstructia catedralei Notre Dame

Un incediu a distrus catedrala Notre Dame, iar presedintele Frantei a promis ca acesta va fi reconstruita. Un joc video ar putea fi folosit pentru asta. Catedrala Notre Dame din Paris a fost.

Franta lanseaza un concurs international de arhitectura pentru reconstructia sagetii catedralei Notre-Dame

Premierul francez Edouard Philippe a anuntat miercuri lansarea unui concurs international de arhitectura pentru reconstructia sagetii Notre-Dame, distrusa in incendiul care a devastat catedrala luni seara, scrie AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2826 seconds )