Libnet.ro
UNICEF

08:15

Jocuri de cazino cu cele mai mari sanse de castig

Antena3 Antena3,
Jocuri de cazino cu cele mai mari sanse de castig

Jocuri de cazino cu cele mai mari sanse de castig Desi jocurile de cazino se bazeaza in mare parte pe noroc, exista cateva jocuri care necesita un anumit grad de pricepere. Aceste jocuri de cazino sunt cele. continuă pe Antena3

Ionut Farcas, VTEX: Solutii pentru cele mai mari provocari ale magazinelor online

Numarul de magazine online din Romania s-a dublat in 2018 fata de 2017: 14. 000 de magazine online au bifat afaceri de 3,5 miliarde euro anul trecut, cu 30% mai mult fata de anul anterior. Dar care sunt provocarile cu care se confrunta jucatorii din.

Ionut Farcas, VTEX: Solutii pentru cele mai mari provocari ale magazinelor online

Numarul de magazine online din Romania s-a dublat in 2018 fata de 2017: 14. 000 de magazine online au bifat afaceri de 3,5 miliarde euro anul trecut, cu 30% mai mult fata de anul anterior. Dar care sunt provocarile cu care se confrunta jucatorii din.

Magda Vasiliu, despre Carmen Avram, candidata PSD la europarlamentare: Una dintre cele mai mari deziluzii

Fosta prezentatoare de televiziune Magda Vasiliu s-a declarat dezamagita de faptul ca jurnalista Carmen Avram, pe care o admira, candideaza la alegerile europarlamentare pe lista PSD.

ANSVSA: Calarasiul, in topul judetelor unde au fost platite cele mai mari despagubiri pentru pesta porcina

Pesta Porcina Africana PPA) evolueaza, in prezent, in 227 de localitati din 20 de judete, cu un numar de 914 de focare, dintre care 12 in exploatatii comerciale, in timp ce in alte doua judete s-au semnalat doar cazuri la mistreti, a anuntat, Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA).

Unde gasim cele mai ieftine piese auto in Romania?

Numarul masinilor din Romania a crescut simtitor in ultimii ani, de cand a fost scoasa taxa auto si s-au inmatriculat in tara peste 1 milion de vehicule rulate. Asta face ca tara noastra sa fie una din cele mai mari piete de piese auto din Europa, din cauza parcului auto invechit care are nevoie permanenta de piese auto.

Care sunt operatorii de telefonie care au sanse sa cumpere licente 5G in Romania

Operatorii Orange si Vodafone au cele mai mari sanse sa cumpere licente 5G, la licitatia ce ar urma sa aiba loc in Romania, iar sumele de pornire prevazute in OUG 114 sunt stabilite pe criterii contabile, nu.

Topul celor mai mari 10 exportatori romani de cereale. in ce state au ajuns produsele romanesti

Exporturile de cereale ale Romaniei au atins cote inalte anul trecut, depasind valoarea de 2 miliarde de euro, aproape jumatate din cantitate fiind destinata unor state membre ale Uniunii Europene. Institutul National de Statistica a publicat topul celor mai mari 10 exportatori din tara noastra.

Cele mai frumoase si mai originale rochii de banchet (P)

Rochia de banchet este pentru cele mai multe dintre tinere prima cea mai importanta rochie pe care o poarta in viata. Daca alegerea este facuta bine, ai posibilitatea sa atragi multe priviri si sa obtii.

ALEXIS TSIPRAS: Romania si Republica Elena au cele mai puternice economii din Balcani

Premierul grec, Alexis Tsipras, a declarat astazi, ca Grecia si Romania reprezinta economiile cele mai puternice din Balcani, tarile cu cea mai puternica economie din Europa de Est.

VIDEO Cele mai spectaculoase cai ferate disparute. Povestea mega-proiectului la care s-a muncit cinci decenii si a primei cai ferate cu cremaliera

Calea ferata Deva - Brad, la a carei constructie au lucrat prizonieri sovietici si evrei, se numara printre cele mai spectaculoase proiecte de infrastructura, dar se inscrie in prezent intre caile ferate disparute ale Romaniei, alaturi de alte trasee legendare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )