Libnet.ro
UNICEF

13:15

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018 PYEONGCHANG. Surpriza romaneasca la JOCURILE OLIMPICE DE IARNA

Antena3 Antena3,
JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018 PYEONGCHANG. Surpriza romaneasca la JOCURILE OLIMPICE DE IARNA

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA2018 Romanii Cosmin Atodiresei si Stefan Musei au ocupat locul 19, penultimul, in proba de sanie dublu, desfasurata miercuri la Jocurile Olimpice de iarna de la PyeongChang. continuă pe Antena3

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018 PYEONGCHANG. Surpriza uriasa la JOCURILE OLIMPICE DE IARNA

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018 Tanarul norvegian Johannes Klaebo a devenit marti, la 21 de ani, cel mai tanar campion olimpic din istoria schiului fond, dupa ce a castigat titlul in proba de sprint clasic la.

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018 PYEONGCHANG. Un scandal zguduie JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018 Patinatorul japonez Kei Saito, specialist in short-track, primul sportiv depistat pozitiv la Jocurile Olimpice de iarna de la PyeongChang Coreea de Sud), a declarat marti, intr-un co.

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018 PYEONGCHANG. Probleme serioase pentru organizatori

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018 Cele doua manse de calificare ale probei feminine de slopestyle din cadrul concursului de snowboard al Jocurilor Olimpice de iarna editia 2018, prevazute duminica dupa-amiaza, au.

Istoria celor mai bune rezultate ale Romaniei la Jocurile Olimpice de Iarna

Romania a participat la Jocurile Olimpice de Iarna inca de la a doua editie desfasurata in 1928 la St. Moritz Elvetia), insa rezultatele obtinute de-a lungul timpului nu pot fi nici pe departe comparate cu cele din disciplinele de vara.

Rezultatele sportivilor romani la PyeongChang

Urmariti in aceasta pagina, actualizat zilnic, rezultatele obtinute de cei 28 de reprezentanti ai Romaniei la Jocurile Olimpice de Iarna PyeongChang 2018.

VIDEO Accident terifiant suferit de un schior rus la Jocurile Olimpice de Iarna. Momentul unui impact extrem de brutal

Jocurile Olimpice de Iarna, care se desfasoara la PyeongChang, sunt marcate de un accident grav, care/i putea fi fatal unui rus.

Romanilor nu le place la frig! Au venit primele rezultate de la Jocurile Olimpice de Iarna: Locul 81, 24, 31 si 29

De-a lungul istoriei, Romania a cucerit o singura medalie la Jocurile Olimpice de Iarna, un bronz prin cuplul Ion Panturu Nicolae Neagu la JO 1968 din Grenoble. Iar la ce vesti vin din PyeongChang Coreea de Sud), performanta de acum 50 de ani va ramane unica.

Numarul record deprezervative distribuite sportivilor de la Jocurile Olimpice de Iarna

Sportivii care concureaza la Jocurile Olimpice de iarna au primit in total 110. 000 de prezervative - un numar record. Fiecare dintre ei au primit aproximativ 38 prezervative.

Tanarul nascut intr-un sat din munti care a ajuns sa reprezinte Romania la Jocurile Olimpice de iarna: Este o mare onoare!

Florin Alin Cioanca are 22 de ani, iar anul acesta reprezinta Romania la Jocurile Olimpice de iarna din Coreea de Sud. Tanarul a pus schiurile in picioare prima data pe cand avea 10 ani, fiind descoperit intr-o scoala primara dintr-un catun situat la intretaierea Muntilor Calimani cu Muntii Rodnei.

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018. Noi surprize la PyeongChang

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018 Echipele feminine de hochei pe gheata ale Canadei si SUA si-au asigurat prezenta in sferturile de finala ale Jocurile Olimpice de iarna de la PyeongChang, dupa victoriile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )