Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bilantul romanilor repatriati pana acum din cauza pandemiei de coronavirus. MAE: Doar pe cale rutiera, prin Ungaria, au venit aproximativ 46.800 cetateni, in decurs de o saptamana

B1 B1,
Bilantul romanilor repatriati pana acum din cauza pandemiei de coronavirus. MAE: Doar pe cale rutiera, prin Ungaria, au venit aproximativ 46.800 cetateni, in decurs de o saptamana

Ministerul Afacerilor Externe face, luni, bilantiul romanilor repatriati de urgenta din cauza pandemiei de coronavirus. Astfel, pe cale rutiera, aproximativ 46. 800 cetateni romani au intrat in tara de. continuă pe B1

Campionatul Spaniei a fost suspendat pe termen nedefinit din cauza pandemiei de coronavirus

Presedintii Federatiei si Ligii Spaniole de fotbal au decis suspendarea pe ternen nedefinit, din cauza pandemiei de coronavirus. Masura se aplica tuturor ligilor din Spania, chiar si celor neprofesioniste, dar.

Adevaratul motiv pentru care Smiley s-a intors din SUA acum. Pierde bani din cauza pandemiei?

Starea de pandemie a dat peste capul planul intregului glob pamandesc. De la oameni de rand, la vedete si oameni de afaceri, toti au fost nevoiti sa isi suspende activitatea pentru a putea trece peste peste criza provocata de COVID 19. Si in Romania, o multime de persoane publice au anuntat suspendarea spectacolelor sau a .

Polonia vrea sa trimita acasa o parte dintre detinuti din cauza pandemiei de COVID-19. Atelierele din penitenciarele poloneze deja confectioneaza echipamente anti-coronavirus

Mai multi prizonieri polonezi vor avea posibilitatea sa isi ispaseasca sentinta de acasa, pe fondul pandemiei de COVID-19, arata o propunere a Justitiei din Polonia, de care ar putea beneficia pana la.

Antena 1 isi modifica grila de programe din cauza pandemiei: cand va fi difuzat reality show-ul Asia Express FOTO

Antena 1 a anuntat schimbari in grila postului din cauza pandemiei de coronavirus. Astfel, mai multe emisiuni au fost scoase, iar altele, cum e Asia Express, vor fi difuzate in mai multe zile pentru a umple golurile.

519 de persoane au murit in Romania, pana acum, din cauza infectarii cu COVID 19. Val de decese, la Suceava

UPDATE, 22 aprilie, ora 19:45): Trei noi decese provocate de COVID-19 in Romania. Bilantul ajunge la 519 morti UPDATE: Grupul de Comunicare Strategica a anuntat azi, 22 aprilie 2020, ora 4:07pm noul bilant al deceselor din cauza noului coronavirus- Deces 513 516. UPDATE: Grupul de Comunicare Strategica GCS) a revenit asupra raportarii deceseului 495 .

Marian Dragulescu, despre amanarea Jocurilor Olimpice 2020 din cauza pandemiei de coronavirus: Daca e in 2022 nu cred ca mai pot participa

In contextul in care aproape toate marile competitii sportive s-au anulat, ca masura de preventie impotriva raspandirii virusului COVID-19, Thomas Bach, Presedintele Comitetului International Olimpic CIO), a .

Euronews: Cateva subiecte de pe scena globala, pe care poate le-ai ratat din cauza pandemiei de COVID-19

Pandemia de COVID-19 a fost capul de afis al agendei publice si in aceasta saptamana, pe masura ce noul coronavirus s-a raspandit rapid in spatiul euroatlantic, lasandu-ne impresia ca nimic altceva.

CORONAVIRUS |Misiunile NASA pe Luna, amanate din cauza pandemiei

Pandemia de coronavirus da peste cap planurile NASA de a trimite alti astronauti pe Luna. Seful agentiei spatiale americane a decis, joi, inchiderea pe perioada nedeterminata a doua unitati de.

Pepco inchide toate magazinele din Romania, din cauza pandemiei de coronavirus

Pepco, cel mai extins jucator de pe segmentul de imbracaminte si incataminte cu o retea de 272 de unitati in Romania, a decis inchiderea temporara a magazinelor locale.

inca 627 de noi decese in Italia, din cauza coronavirus. Numarul total al mortilor a ajuns la 4.032

Bilantul epidemiei de coronavirus a ajuns la 4. 032 de morti in Italia, cu 627 de decese in plus fata de miercuri, iar numarul total al persoanelor infectate pana acum este de 47. 021, au anuntat vineri seara autoritatile italiene.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )