Libnet.ro
UNICEF

07:30

Jocurile Pokemon, pe lista neagra in Arabia Saudita

România Liberă România Liberă,
Jocurile Pokemon, pe lista neagra in Arabia Saudita

Cel mai important organism religios din Arabia Saudita a publicat, joi, un document prin care interzice jocurile Pokemon. continuă pe România Liberă

Victor Piturca, sechestrat in Arabia Saudita: Fostul selectioner, in conflict cu seicii de la Al-Ittihad

Victor Piturca e blocat in Arabia Saudita! Piti si-a reziliat unilateral contractul cu formatia saudita, Al-Ittihad, fapt care i-a infuriat pe seicii din conducerea clubului. Acestia l-au reclamat pe.

Alerta terorista in Arabia Saudita. Anuntul facut de Statele Unite

Statele Unite au atras atentia joi asupra unei amenintari iminente impotriva cetatenilor lor care locuiesc ori se deplaseaza la Jeddah, in Arabia Saudita, citand in special.

Alerta: amenintare terorista iminenta impotriva cetatenilor americani din Jeddah, in Arabia Saudita

Statele Unite au atras atentia joi asupra unei amenintari iminente impotriva cetatenilor lor care locuiesc ori se deplaseaza la Jeddah, in Arabia Saudita, citand in special centrele comerciale si restaurantele frecventate de occidentali in acest oras de pe coasta de vest a regatului, potrivit AFP.

Victor Piturca, prizonier in Arabia Saudita. Autoritatile incearca sa il ajute

Autoritatile din Jeddah, Arabia Saudita, au anuntat, miercuri, ca Victor Piturca nu a incalcat legea si i-au cerut Ministerul Saudit al Sportului sa-i elibereze viza de calatorie in regim de urgen.

Gest nesabuit al lui Victor Piturca! De ce il tin seicii prizonier in Arabia SAudita

Victor Piturca nu poate parasi Arabia Saudita, unde a antrenat-o pe Al Ittihad, din cauza unui gest iresponsabil pe care l-a facut.

Gest nesabuit al lui Victor Piturca! De ce il tin seicii prizonier in Arabia Saudita

Victor Piturca nu poate parasi Arabia Saudita, unde a antrenat-o pe Al Ittihad, din cauza unui gest iresponsabil pe care l-a facut.

FOTO: SUA: Cel mai amuzant mesaj adresat fanilor jocului Pokemon Go

Un cetatean american a afisat la intrarea cladirii in care locuieste un bilet al carui mesaj are drept grup tinta fanii jocului video Pokemon Go. Pe scurt, mesajul le aminteste acestora de legea privind incalcarea proprietatii private, in cel mai amuzant mod.

Basescu: Cel mai bun profil de premier sunt eu. Ce spune un lider PNL despre o alianta cu PMP

Mihai Voicu, vicepresedinte PNL, a spus, miercuri, ca are retineri cu privire la o posibila alianta cu fuziunea PMP-UNPR, dupa ce Traian Basescu a spus ca el are profilul cel mai bun pentru a fi.

Basescu: Pot sa fiu de acord cu orice, dar cel mai bun profil de premier sunt eu

Fostul presedinte Traian Basescu nu este impresionat de niciunul dintre politicienii romani, declarand ca tot el are cel mai bun profil de premier. Pot sa fiu de acord .

Fuziune UNPR - PMP: Valeriu Steriu sustine ca noua formatiune l-ar putea sustine pe Dacian Ciolos. Traian Basescu: Cel mai bun profil de premier sunt eu

Presedintele UNPR, Valeriu Steriu, a declarat, miercuri, ca PMP l-ar putea sustine pe Dacian Ciolos pentru Guvernul care se va constitui dupa alegerile parlamentare, daca ideile converg. Pe alta parte, presedintele noii formatiuni a declarat ca el este cel mai bun profil de premier.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )