Libnet.ro
UNICEF

00:07

Alerta terorista in Arabia Saudita. Anuntul facut de Statele Unite

Antena3 Antena3,
Alerta terorista in Arabia Saudita. Anuntul facut de Statele Unite

Statele Unite au atras atentia joi asupra unei amenintari iminente impotriva cetatenilor lor care locuiesc ori se deplaseaza la Jeddah, in Arabia Saudita, citand in special. continuă pe Antena3

Alerta: amenintare terorista iminenta impotriva cetatenilor americani din Jeddah, in Arabia Saudita

Statele Unite au atras atentia joi asupra unei amenintari iminente impotriva cetatenilor lor care locuiesc ori se deplaseaza la Jeddah, in Arabia Saudita, citand in special centrele comerciale si restaurantele frecventate de occidentali in acest oras de pe coasta de vest a regatului, potrivit AFP.

Gest nesabuit al lui Victor Piturca! De ce il tin seicii prizonier in Arabia SAudita

Victor Piturca nu poate parasi Arabia Saudita, unde a antrenat-o pe Al Ittihad, din cauza unui gest iresponsabil pe care l-a facut.

Gest nesabuit al lui Victor Piturca! De ce il tin seicii prizonier in Arabia Saudita

Victor Piturca nu poate parasi Arabia Saudita, unde a antrenat-o pe Al Ittihad, din cauza unui gest iresponsabil pe care l-a facut.

Victor Piturca, sechestrat in Arabia Saudita: Fostul selectioner, in conflict cu seicii de la Al-Ittihad

Victor Piturca e blocat in Arabia Saudita! Piti si-a reziliat unilateral contractul cu formatia saudita, Al-Ittihad, fapt care i-a infuriat pe seicii din conducerea clubului. Acestia l-au reclamat pe.

Jocurile Pokemon, pe lista neagra in Arabia Saudita

Cel mai important organism religios din Arabia Saudita a publicat, joi, un document prin care interzice jocurile Pokemon.

Victor Piturca, prizonier in Arabia Saudita. Autoritatile incearca sa il ajute

Autoritatile din Jeddah, Arabia Saudita, au anuntat, miercuri, ca Victor Piturca nu a incalcat legea si i-au cerut Ministerul Saudit al Sportului sa-i elibereze viza de calatorie in regim de urgen.

Un nou incident intre politie si persoane de culoare in Statele Unite: Un ofiter a impuscat un barbat care era intins pe jos cu mainile ridicate (VIDEO)

Politia din Statele Unite este iarasi implicata intr-un incident ce are caracter rasist. Un barbat de culoare a fost impuscat de un politist desi nu s-a opus actiunilor ofiterului, ba mai.

Turcia ii taie pensia predicatorului Gulen, aflat in exil in Statele Unite

Fethullah Gulen, predicatorul aflat in exil in Statele Unite si oponentul presedintelui turc Recep Tayyip Erdogan care il acuza ca s-ar afla in spatele tentativei de lovitura de stat din Turcia, a fost privat de pensie, a anuntat miercuri agentia de presa oficiala turca Anadolu, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Turcia suspecteaza Statele Unite ca stiau de complot. Tentativa de lovitura de stat, coordonata de la baza din Incirlik?

Avioane de vanatoare folosite in tentativa de lovitura de stat din Turcia au fost alimentate in zbor de o aeronava decolata de la baza aeriana turca Incirlik, utilizata partial de Statele Unite, afirma surse militare turce, sugerand ca Departamentul american al Apararii stia de complot.

Statele Unite ridica toate restrictiile de zbor catre Turcia

Autoritatile americane au ridicat restrictiile de zbor impuse intre Statele Unite ale Americii si Turcia, dupa tentativa esuata de puci impotriva presedintelui turc Recep Tayyip Erdogan, au anuntat luni autoritatile aviatiei civile americane, citate de France Presse, transmite Agerpres. FAA Federal Aviation Administration) a ridicat toate restrictiile de zbor catre si dinspre Turcia la ora locala 13:45 17:45 GMT), in ziua de 18 iulie 2016, a anuntat intr-un comunicat de presa succint agentia federala americana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )