Libnet.ro
UNICEF

11:30

Joe Biden a aprobat noi sanctiuni impotriva persoanelor responsabile de puciul militar din Myanmar

Adevărul Adevărul,
Joe Biden a aprobat noi sanctiuni impotriva persoanelor responsabile de puciul militar din Myanmar

Presedintele american Joe Biden a anuntat miercuri ca a aprobat un decret pentru noi sanctiuni impotriva persoanelor responsabile de puciul militar din Myanmar si a reluat solicitarea ca generalii sa cedeze puterea si sa ii elibereze pe liderii civili, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

Biden a aprobat noi sanctiuni impotriva persoanelor responsabile de lovitura de stat din Myanmar

Presedintele american Joe Biden a anuntat miercuri ca a aprobat un decret pentru noi sanctiuni impotriva persoanelor responsabile de puciul militar din Myanmar si a reluat solicitarea ca generalii sa cedeze puterea si sa ii elibereze pe liderii civili, transmite Reuters, citat de News.

Joe Biden, gafa colosala! Ce i-a putut spune unei asistente medicale. Toata planeta a aflat

Presedintele Joe Biden a intrat intr-o conferinta video cu cadrele medicale care lucreaza in spatiile special amenajate pentru vaccinari in Glendale, Arizona. intrunirea a decurs bine, pana cand presedintele american a intervenit in discutie cu o serie de comentarii considerate a fi deplasate. Esti studenta? Joe Biden, conferinta de neuitat. Gafa presedintelui in timpul conferintei, .

Stilul de lucru al lui Joe Biden: vizite-surpriza, paznicii Biroului Oval si oaspetii privilegiati ai presedintelui american

Spre deosebire de Donald Trump care permitea un du-te-vino al consilierilor si aliatilor sai in Biroul Oval, Joe Biden are trei paznici care au sarcina de a controla accesul vizitatorilor la Casa Alba. Totusi Joe Biden este un presedinte care cultiva relatiile cu personalul si membrii administratiei sale asa ca deseori merge pe la birourile lor si ii surprinde cu o vizita, scrie Politico.

JOE BIDEN: Iranul trebuie sa revina la masa negocierilor inainte ca SUA sa ridice sanctiunile

Presedintele american Joe Biden a declarat, duminica, ca Statele Unite nu vor relaxa sanctiunile pentru a atrage Iranul sa revina la masa negocierilor referitoare la programul nuclear al tarii.

Borell propune liderilor UE sanctiuni impotriva Moscovei, dupa vizita sa in Rusia

Seful diplomatiei europene, Josep Borrell, a recomandat marti adoptarea de sanctiuni impotriva Kremlinului, dupa afrontul suferit in timpul vizitei sale la Moscova, si si-a anuntat intentia de a face propuneri in acest sens statelor membre, relateaza AFP.

Europarlamentarii condamna decizia Rusiei de a expulza trei diplomati UE: Salutam o discutie care ar trebui sa includa adoptarea de noi sanctiuni

Europarlamentari de top in relatia cu Rusia condamna cu tarie decizia Kremlinului de a expulza trei diplomati ai UE, numind actiunea drept una complet nejustificata. Totodata, acestia isi exprima sustinerea pentru o discutie in sensul adoptarii de noi sanctiuni si cer statelor membre UE sa manifeste solidaritate maxima cu Germania, Polonia si Suedia si sa ia toate masurile adecvate pentru a arata coeziunea si forta Uniunii noastre.

Anuntul lui Joe Biden confirma scenariile negative cu privire la Jocurile Olimpice

Organizarea Jocurilor Olimpice de vara, reprogramate pentru 2021, se clatina puternic. Din ce in ce mai multe semnale merg in directia unei noi amanari. Cel mai recent a venit din partea presedintelui SUA, Joe Bi.

Ministerul Sanatatii anunta ca nu ia in considerare noi sanctiuni in cazul vaccinarii persoanelor neprogramate

Ministerul Sanatatii a informat, astazi, ca nu ia in considerare introducerea unui nou regim de sanctiuni pentru medici in cazul in care vaccineaza anti-COVID-19 persoane care nu sunt programate, dar recomanda ferm ca imunizarea sa respecte etapele stabilite de legislatia in vigoare, transmite Agerpres.

Moscova va raspunde cu sanctiuni in oglinda la orice noi sanctiuni ale UE, transmite MAE rus

Moscova a atentionat joi Uniunea Europeana impotriva introducerii de noi sanctiuni la adresa Rusiei, subliniind ca acestea vor fi urmate de masuri in oglinda din partea Federatiei Ruse, informeaza agentia oficiala de presa Tass, citata de Agerpres.

Politico: Beijingul vrea ca UE sa fie independenta, dupa ce Joe Biden a evocat competitia extrema SUA-China

Administratia de la Beijing si-a exprimat speranta ca Uniunea Europeana va fi independenta si autonoma, in contextul in care noul presedinte al Statelor Unite, Joseph Biden, a afirmat ca va contracara China printr-o competitie extrema.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )