Libnet.ro
UNICEF

13:15

JOE BIDEN: Iranul trebuie sa revina la masa negocierilor inainte ca SUA sa ridice sanctiunile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
JOE BIDEN: Iranul trebuie sa revina la masa negocierilor inainte ca SUA sa ridice sanctiunile

Presedintele american Joe Biden a declarat, duminica, ca Statele Unite nu vor relaxa sanctiunile pentru a atrage Iranul sa revina la masa negocierilor referitoare la programul nuclear al tarii. continuă pe Ziarul Bursa

Fiul lui Joe Biden face confesiuni importante in cartea de memorii. Provin dintr-o familie forjata de tragedii

Fiul lui Joe Biden isi lanseaza o carte de memorii. Lucrarea sa se intituleaza Lucruri frumoase. Fiul lui Joe Biden isi lanseaza cartea autobiografica Fiul noului presedinte al Statelor Unite ale Americii isi va lansa cartea autobiografica intitulata Lucruri frumoase, scrie hotnews. ro Hunter Biden, fiul cel mic al lui Joe Biden, isi va publica autobiografia .

Joe Biden sustine ca doreste o competitie extrema cu China, nu un conflict

Presedintele american Joe Biden a atentionat ca rivalitatea intre SUA si China va lua forma unei competitii extreme, asigurand totodata ca vrea sa evite un conflict intre primele doua puteri mondiale.

Joe Biden afirma ca vrea o competitie extrema cu China dar nu un conflict

Joe Biden a avertizat ca rivalitatea dintre Statele Unite si China va lua forma unei competitii extreme, precizand insa ca vrea sa evite un conflict intre primele doua puteri mondiale, intr-un interviu difuzat duminica si citat de AFP.

IRAN - SUA: Joe Biden afirma ca nu va ridica sanctiunile, atat timp cat Teheranul nu isi va respecta angajamentele

Presedintele american Joe Biden a declarat ca nu va ridica sanctiunile impotriva Iranului atat timp cat acesta nu isi va respecta angajamentele in ceea ce priveste programul sau nuclear.

Ce mai faci, Michele?: Joe Biden si-a inaugurat contactul direct cu cetatenii VIDEO

Joe Biden si-a propus sa fie un presedinte care tine legatura cu cetatenii si a facut deja un prim pas in acest sens. Liderul de la Casa Alba a sunat-o sambata pe Michele, o femeie care si-a pierdut locul de munca in contextul pandemiei de COVID-19.

in Orientul Mijlociu, Joe Biden se distanteaza usor de cei mai apropiati aliati ai lui Trump, Arabia Saudita si Israelul

Cu mici pasi, Joe Biden a inceput deja sa redefineasca prioritatile Statelor Unite in Orientul Mijlociu, printr-o usoara distantare de Arabia Saudita si Israel, pilonii strategiei anti-Iran a predecesorului sau Donald Trump, si incercand in acelasi timp sa reia dialogul cu Teheranul, scrie AFP.

Din ce motive vrea presedintele Joe Biden sa-l lase pe Donald Trump fara briefing-ul serviciilor secrete

Presedintele Joe Biden este de parere ca predecesorul sau in functie, Donald Trump, nu ar trebui sa aiba acces la rapoartele serviciilor de informatii din cauza comportamentului sau impredictibil.

Joe Biden deschide larg portile pentru refugiati, in SUA. Comunitatea LGBT, protejata de noul presedinte: Ne vom asigura sa promovam drepturile acestor persoane (VIDEO)

Decizie fara precedent in Statele Unite ale Amercii. Joe Biden, presedintele care a declarat in repetate randurica va schimba radical politica impusa de Donald Trump, a anuntat de curand faptul ca vrea.

EXCLUSIV Joe Biden se indeparteaza de viziunea lui Donald Trump, in primul discurs privind politica externa a SUA. Iulian Fota: A vrut sa puncteze ca diplomatia americana se intoarce

In primul sau discurs de politica externa, in calitate de presedinte al SUA, Joe Biden a declarat ca va colabora cu aliatii si partenerii americani pentru a sanctiona pe cei responsabili de lovitura de stat.

Kremlinul denunta retorica foarte agresiva la adresa Rusiei, dupa primul discurs de politica externa al lui Joe Biden

Kremlinul denunta vineri declaratii foarte agresive ale noului presedinte american Joe Biden, la o zi dupa un discurs combativ fata de Rusia, in care democratul a indemnat la eliberarea opozantului politic rus Aleksei Navalnii, relateaza AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )