Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este Kamala Harris, femeia din spatele lui Joe Biden? Are origini hinduse si se viseaza presedinte al SUA

Adevărul Adevărul,
Cine este Kamala Harris, femeia din spatele lui Joe Biden? Are origini hinduse si se viseaza presedinte al SUA

In cazul in care democratul Joe Biden va castiga alegerile din SUA, ea va scrie propria ei istorie. Kamala Harris ar putea fi prima femeie si prima persoana de culoare din istoria Americii care ar detine functia de vice-presedinte. continuă pe Adevărul

Alegeri SUA 2020. Kamala Harris poate visa la Casa Alba

Scenariul unui Joe Biden ales presedinte si obligat sa renunte la mandat din motive de sanatate nu este exclus. Senatoarea de culoare Kamala Harris ar deveni astfel prima femeie presedinta a Statelor Unite.

Cine este si cu ce se ocupa Luiza Palanciuc, sotia lui Mihai Sora. Este cu 56 de ani mai tanara decat filosoful

Mihai Sora este casatorit cu Luiza Palanciuc, care este cu 56 de ani mai tanara. Filozoful are 103 ani, iar femeia care ii este alaturi estepoeta si are 47 de ani. S-au casatorit in urma cu.

Digi24: Atac terorist in Viena. Cine este atacatorul ucis: un tanar de 20 de ani, care a vrut sa plece in Siria ca sa lupte pentru ISIS

Cel putin patru oameni au murit in atacul terorist comis luni seara, la Viena, de mai multi indivizi inarmati. Patru au fost arestati, iar unul ar fi inca in libertate si este cautat de politisti. Un alt atacator a fost ucis, despre care autoritatile austriece au spus ca este un simpatizant al Statului Islamic.

Calendarul alegerilor prezidentiale din SUA. Cand vom afla cine este noul lider al americanilor

Desi Donald Trumpsi-a declarat deja victoria la alegerile prezidentiale din SUA inainte ca numaratoarea voturilor sa se fi incheiat, acuzand totodata ca sondajele care il dau castigator pe Joe Biden.

Cine este favorit sa castige alegerile prezidentiale din SUA si ce cota are la pariuri

Mai sunt doar cateva zile pana la momentul in care procesul electoral din Statele Unite ale Americii ajunge la final si va fi decis astfel numele Presedintelui SUA din urmatorii 4 ani. Donald Trump se lupta pentru un nou mandat cu Joe Biden, iar acesta din urma pare sa fie favorit in sondajele aparute in mass-media. in plina criza sanitara, Donald Trump se confrunta cu mai multe probleme de imagine, dar personalitatea sa controversata nu l-a impiedicat in 2016 sa devina Presedinte, chiar daca si atunci era considerat cu sansa a doua.

Cine este Maia Sandu, castigatoare a primului tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova

Maia Sandu, candidata Partidului Actiune si Solidaritate, a castigat duminica primul tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, cele finale avand loc pe data de 15 noiembrie. Maia Sandu,.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )