Libnet.ro
UNICEF

06:00

JOE BIDEN: Distribuirea vaccinurilor contra Covid de catre administratia Trump a fost o mascarada

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
JOE BIDEN: Distribuirea vaccinurilor contra Covid de catre administratia Trump a fost o mascarada

Distribuirea vaccinurilor contra Covid-19 de administratia Trump a fost o mascarada, a acuzat vineri presedintele ales al SUA Joe Biden, care va fi investit peste 12 zile, scrie AFP si News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Donald Trump, mesaj de ultima ora catre sustinatorii sai. Ce le-a transmis acestora dupa apelul facut de Joe Biden

Desi validarea lui Joe Biden urma sa fie doar o formalitate, sustinatorii nemultumiti ai lui Trump au transformat acest eveniment intr-un moment istoric pe care SUA nu ar fi dorit sa si-l aminteasca. Dupa ce grupul de rebeli a luat cu asalt cladirea Capitolului, Joe Biden a facut apel la fostul presedinte pentru a pune .

SUA: George W. Bush va asista la depunerea juramantului de catre Joe Biden

Fostul presedinte republican al SUA George W. Bush va asista pe 20 ianuarie la depunerea juramantului de catre Joe Biden, a anuntat ieri purtatorul sau de cuvant, Freddy Ford, conform AFP.

Donald Trump promite o tranzitie ordonata catre administratia Biden: Este doar inceputul luptei noastre pentru a face America grozava din nou

Donald Trump, presedintele in exercitiu al Statelor Unite, a promis ca va avea loc o tranzitie ordonata catre administratia Biden in 20 ianuarie, dar si-a exprimat inca o data indoielile legate de.

E oficial. Joe Biden a fost validat de Congres drept presedinte al Americii

Este oficial. Joe Biden a fost validat de Congres drept presedinte al Americii, in timp ce Donald Trump a devenit istorie, respectiv cel de-al 45-lea presedinte al SUA. in ciuda protestelor violente din America, Joe Biden a fost validat in functia de presedinte al SUA Joe Biden a fost validat de Congres devenind oficial presedintele .

Joe Biden trebuie sa isi pregateasca inmormantarea. Presedintele SUA are 6 zile la dispozitie

In urma cu o luna, America a ales Joe Biden pentru a fi al 46-lea presedinte al Statelor Unite. Primul lucru pe care il va face dupa instalarea la Casa Alba? isi va organiza inmormantarea. Una dintre prioritatile din mandat: pregatirea inmormantarii sale Bradley Blakeman, asistentul fostului presedinte George W. Bush, sustine ca toate detalii .

Unde se retrage Donald Trump dupa ce ii preda stafeta lui Joe Biden

A mai ramas foarte putin pana la momentul in care Joe Biden se va instala la Casa Alba. Dar unde se vor retrage Donald Trump, Melania si fiul lor, Barron, dupa predarea stafetei? .

Joe Biden, despre absenta lui Donald Trump la investirea sa in functie: E un lucru bun ca nu vine. Este o rusine pentru aceasta tara

Presedintele ales al SUA, Joe Biden, a reactionat la declaratia lui Donald Trump, aceea ca nu va participa la ceremonia de investire, spunand ca este una dintre putinele decizii luate de Trump cu care este de.

Donald Trump anunta ca nu va participa la ceremonia de investire a lui Joe Biden

Presedintele american Donald Trump a anuntat vineri, intr-un mesaj scurt pe Twitter, ca nu va asista la ceremonia de investire a succesorului sau Joe Biden, informeaza AFP.

Ursula von der Leyen, despre violentele din SUA:ingrozitoare si revoltatoare. Mesajul pentru Joe Biden VIDEO

Presedintele Comisiei Europene Ursula von der Leyen a tinut joi o declaratie de presa in care a vorbit despre violentele de la Congresul din SUA, dar si despre confirnarea lui Joe Biden ca presedinte al SUA.

Joe Biden: Daca era vorba de o manifestatie Black Lives Matter, ar fi fost un tratament foarte diferit

Joe Biden, confirmat definitiv drept urmatorul presedinte al Statelor Unite, a declarat ca evenimentele de miercuri din Washington reprezinta una dintre cele mai intunecate zile din istoria noastra n. red - a Statelor Unite) si l-a invinovatit pe Donald Trump pentru violentele fara precedent. Acesta a observat tratamentul diferit aplicat de insitutiile de forta protestatarilor anti-Trump.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )