Libnet.ro
UNICEF

05:15

Joe Biden a implinit 78 de ani. Va deveni cel mai varstnic presedinte din istoria SUA

B1 B1,
Joe Biden a implinit 78 de ani. Va deveni cel mai varstnic presedinte din istoria SUA

Joe Biden, presedintele ales al SUA, a implinit vineri 78 de ani, devenind astfel cel mai varstnic presedinte din istoria SUA. Dealtfel, acesta este mai batran decat 94% din cetatenii americani in viata si. continuă pe B1

Biden implineste 78 de ani, fix cu doua luni inainte de a prelua functia de presedinte

Joe Biden implineste vineri 78 de ani, cu doua luni inainte de instalarea sa la Casa Alba pentru a-i succede lui Donald Trump, relateaza AFP.

ALEGERI in SUA. Joe Biden isi sarbatoreste implinirea varstei de 78 de ani cu doua luni inainte de investire

Ales drept al 46-lea presedinte al Statelor Unite, democratul Joe Biden sarbatoreSte vineri - cu exact doua luni inainte sa se instaleze la Casa Alba - implinirea varstei de 78 de ani, dupa ce l-a infrant pe Donald Trump intr-un scrutin perturbat de criza sanitara ce afecteaza tara, dar si de acuzatii de frauda republicane si de refuzul miliardarului de a-si recunoaste infrangerea, relateaza AFP.

Informatii mai putin cunoscute despre relatia de prietenie a lui Ilie Nastase cu Joe Biden. Fostul tenismen, gata pentru vizita la Casa Alba

Ilie Nastase este prieten si cu Donald Trump, dar si cu Joe Biden. Fostul sportiv este gata sa-l viziteze pe democrat la Casa Alba, dupa ce vor fi comunicate rezultatele oficiale ale alegerilor.

Joe Biden, avertisment dupa ce Donald Trump a refuzat sa isi recunoasca infrangerea in alegeri: Mai multi oameni pot muri daca nu ne coordonam

Presedintele SUA ales Joe Biden a avertizat asupra consecintelor cumplite daca presedintele Donald Trump si administratia sa continua sa refuze sa se colaboreze cu echipa sa de tranzitie cu privire la pandemia.

CORONAVIRUS |Joe Biden: Nicio circumstanta nu ar putea justifica in opinia mea o carantina nationala totala

Joe Biden, presedintele ales al Statelor Unite ale Americii SUA), a declarat joi ca nu va impune carantina nationala in pofida recrudescentei pandemiei de noul coronavirus. Joe Biden a spus ca nu va.

Alegeri SUA: Statul Georgia revine asupra anuntului privind victoria lui Joe Biden in alegerile prezidentiale

Statul american Georgia a revenit asupra comunicatului de presa privind certificarea oficiala a victoriei lui Joe Biden in scrutinul prezidential, transmite Reuters. Ar putea Donald Trump sa creeze o Presedintie Avignon? Parerile expertilor americani in drept constitutional .

Teheranul apreciaza ca Joe Biden poate ridica sanctiunile impuse Iranului prin trei decrete

Teheranul va respecta toate angajamentele pe care si le-a asumat in cadrul Acorduluide la Viena din 2015 in dosarul nuclear iranian, daca presedintele-ales al Statelor Unite Joe Biden ridica sanctiunile americane impuse republicii islamice, anunta ministrul iranian de Externe Mohammad Javad Zarif.

Alegeri SUA 2020. Presedintele ales Joe Biden s-a intalnit cu directori de top si lideri de sindicate. Discutii despre prioritatile de politica interna si externa

Presedintele ales al SUA, democratul Joe Biden, s-a intalnit cu directorii generali ai unor companii de top si cu liderii sindicatelor si le-a prezentat ce urmeaza sa faca dupa ce isi va prelua mandatul pe 20 ianuarie, anul viitor.

Echipa lui Trump arunca prosopul. Consilierul de securitate nationala: Se pare ca Joe Biden a castigat

Consilierul pentru securitate nationala al presedintelui Donald Trump, Robert OBrien, a declarat luni ca va asigura o tranzitie profesionista catre echipa condusa de democratul Joe Biden, daca acesta va fi declarat castigator al alegerilor prezidentiale din 2020, si ca in mod evident se pare ca asa este, transmite Reuters.

Elon Musk devine al treilea cel mai bogat om din lume, dupa ce a castigat 90 de miliarde de dolari doar in 2020

Elon Musk, CEO-ul Tesla, urmeaza sa-l depaseasca pe fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, si va deveni al treilea cel mai bogat om din lume, dupa ce actiunile Tesla au crescut cu 13% in urma anuntului ca producatorul de masini electrice va fi inclus in indicele S and P 500, informeaza The Guardian.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )