Libnet.ro
UNICEF

10:30

Joe Biden, avertisment dupa ce Donald Trump a refuzat sa isi recunoasca infrangerea in alegeri: Mai multi oameni pot muri daca nu ne coordonam

B1 B1,
Joe Biden, avertisment dupa ce Donald Trump a refuzat sa isi recunoasca infrangerea in alegeri: Mai multi oameni pot muri daca nu ne coordonam

Presedintele SUA ales Joe Biden a avertizat asupra consecintelor cumplite daca presedintele Donald Trump si administratia sa continua sa refuze sa se colaboreze cu echipa sa de tranzitie cu privire la pandemia. continuă pe B1

FAUCI: Administratia Trump ar trebui sa lucreze cu echipa lui Joe Biden la reactia fata de noul coronavirus

Anthony Fauci, principalul expert in boli infectioase din Statele Unite, a declarat duminica ca administratia Trump ar trebui sa inceapa sa lucreze cu echipa lui Joe Biden la reactia fata de noul coronavirus, dar Casa Alba a refuzat pana acum sa inceapa transferul oficial al puterii, transmite CNBC.

Fauci: Administratia Trump ar trebui sa lucreze cu echipa lui Joe Biden la reactia fata de noul coronavirus

Anthony Fauci, principalul expert in boli infectioase din Statele Unite, a declarat duminica ca administratia Trump ar trebui sa inceapa sa lucreze cu echipa lui Joe Biden la reactia fata de noul coronavirus, dar Casa Alba a refuzat pana acum sa inceapa transferul oficial al puterii, transmite CNBC.

Desi si-a petrecut luna de miere in Ungaria, Joe Biden nu-l va menaja pe premierul Viktor Orban

Pierderea alegerilor prezidentiale in SUA de catre Donald Trump il priveaza pe premierul iliberal de la Budapesta, Viktor Orban, de un aliat important pe scena internationala. Noul presedinte i-a criticat in dese randuri stilul autoritar de conducere. Totusi, Biden cunoaste din 1977 Ungaria, unde si-a petrecut luna de miere dupa casatoria cu viitoarea prima doamna, Jill Biden.

Echipa lui Trump arunca prosopul. Consilierul de securitate nationala: Se pare ca Joe Biden a castigat

Consilierul pentru securitate nationala al presedintelui Donald Trump, Robert OBrien, a declarat luni ca va asigura o tranzitie profesionista catre echipa condusa de democratul Joe Biden, daca acesta va fi declarat castigator al alegerilor prezidentiale din 2020, si ca in mod evident se pare ca asa este, transmite Reuters.

Trump evoca pentru prima oara victoria lui Joe Biden in alegerile falsificate, pentru a retracta ulterior: A castigat doar pentru PRESA FAKE NEWS

Donald Trump a parut sa faca duminica un prim pas in recunoasterea victoriei lui Joe Biden la alegerile prezidentiale, intr-o postare pe Twitter care incepe cu afirmatia a castigat. , pentru a reveni insa o ora mai tarziu cu precizarea: a castigat doar pentru PRESA FAKE NEWS.

Violente in SUA, in marja unei manifestatii pro-Trump cu zeci de mii de oameni. Presedintele in exercitiu da vina pe mizeria antifa si sustine ca Joe Biden a castigat alegerile prin frauda (VIDEO)

Zeci de mii de oameni au iesit pe strazile din Washington DC, sambata, pentru a-si arata sustinerea fata de presedintele in exercitiu Donald Trump, care pune la indoiala integritatea alegerilor.

Echipa lui Joe Biden cere confirmarea oficiala a victoriei de catre Administratia pentru Servicii Generale

Echipa presedintelui ales al SUA, Joseph Biden, asteapta ca Administratia pentru Servicii Generale sa confirme oficial victoria in scrutinul prezidential. Echipa lui Donald trump trage de timp.

Cel mai mare acord de liber-schimb din lume semnat de tarile asiatice, RCEP, in epoca protectionismului promovat de Donald Trump

In timp ce SUA urmaresc o decuplare de China, Beijingul intra intr-o mare alianta de liber-schimb cu principalele economii din regiunea Asia-Pacific. Volumul comercial al acordului ar putea sa-l depaseasca, in viitor, pe cel al Uniunii Europene. Ramane de vazut daca SUA se vor alatura parteneriatului transpacific sub noul presedinte Joe Biden, lucru pentru care ar fi necesara si aprobarea Congresului american.

Donald Trump renunta la incercarea de a anula, in instanta, peste 680.000 de voturi din Pennsylvania

Echipa de campanie a lui Donald Trump a renuntat la o parte a contestatiei sale la in ceea ce privestealegerile prezidentialedin Pennsylvania, acolo rivalul sau democrat,Joe Biden, a castigat.

Alegeri SUA 2020. Presedintele ales Joe Biden s-a intalnit cu directori de top si lideri de sindicate. Discutii despre prioritatile de politica interna si externa

Presedintele ales al SUA, democratul Joe Biden, s-a intalnit cu directorii generali ai unor companii de top si cu liderii sindicatelor si le-a prezentat ce urmeaza sa faca dupa ce isi va prelua mandatul pe 20 ianuarie, anul viitor.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )