Libnet.ro
UNICEF

20:30

Joe Biden si echipa sa au inceput sa isi planifice presedintia Statelor Unite

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Joe Biden si echipa sa au inceput sa isi planifice presedintia Statelor Unite

La o zi dupa ce a castigat presedintia Statelor Unite, democratul Joe Biden si consilierii sai au inceput sa discute cum sa reactioneze la criza coronavirusului, intarind in acelasi timp intentia de a elimina diviziunile politice, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Joe Biden si echipa sa au inceput sa isi planifice presedintia Statelor Unite

La o zi dupa ce a castigat presedintia Statelor Unite, democratul Joe Biden si consilierii sai au inceput, duminica, sa discute cum sa reactioneze la criza coronavirusului, intarind in acelasi timp intentia de a elimina diviziunile politice, transmite Reuters.

Joe Biden si Kamala Harris isi incep tranzitia la Casa Alba: Cele doua prioritati

Joe Biden - care nu a fost inca instalat presedinte al Statelor Unite dupa victoria anuntata sambata in alegerile prezdidentiale - si vicepresedinta sa Kamala Harris, care si-a exprimat vointa de a restaura rapid sufletul Americii, isi incep saptamana aceasta tranzitia la Casa Alba cu doua prioritati - lupta impotriva COVID-19 si reconcilierea unei Americi puternic impartite.

Mark Gitenstein, fost ambasador SUA la Bucuresti si membru in board-ul Fondului Proprietatea, cooptat de Joe Biden in echipa de tranzitie

Candidatul democrat la presedintia SUA, Joe Biden, anuntat de media americana drept castigator al scrutinului, l-a cooptat pe Mark Gitenstein, fost ambasador al Statelor Unite la Bucuresti, in echipa sa de.

Primele cuvinte pe care i le-a zis Kamala Harris lui Joe Biden, dupa ce a fost anuntat rezultatul alegerilor prezidentiale (VIDEO)

Joe Biden a castigat alegerile prezidentiale ale Statelor Unite ale Americii. Democratul va face echipa cu vicepresedintele Kamala Harris, care i-a dat vestea victoriei lui Biden telefonic. Primele cuvinte in.

Klaus Iohannis, mesaj de felicitare pentru Joe Biden, al 46-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii

Klaus Iohannis i-a transmis, simbata seara, un mesaj de felicitare noului presedinte ales al Statelor Unite ale Americii, Joe Biden. Potrivit noilor proiectii, realizate de CNN si Reuters, Joseph Biden are 273 de voturi in Colegiul electoral federal, in timp ce Donald Trump, presedintele in functie al SUA, are 214.

Joe Biden este noul presedinte ales al Statelor Unite ale Americii

Candidatul democrat Joe Biden a castigat alegerile prezidentiale si a devenit noul presedinte ales al Statelor Unite ale Americii. Astfel, Biden va fi cel de-al 46-lea presedinte al SUA. CNN a anuntat, astazi, victoria noului presedinte SUA.

Alegeri SUA 2020. Cine a fost primul lider mondial care l-a felicitat pe presedintele ales Joe Biden

Premierul canadian Justin Trudeau i-a felicitat sambata pe Joe Biden si Kamala Harris pentru alegerea lor la presedintia si vicepresedintia Statelor Unite, la mai putin de o ora dupa anuntarea rezultatului de catre mass-media americana, relateaza AFP.

LIVE UPDATE. Ultimele ore ale luptei electorale pentru presedintia SUA. Joe Biden, la un pas de victorie. Echipa lui Trump ataca la Curtea Suprema

Democratul Joe Biden conducea, vineri seara, in statele cheie Pennsylvania, Nevada, Arizona si Georgia, cu marje mici in fata presedintelui si candidatului republican Donald Trump.

Alegeri SUA 2020.Joe Biden isi consolideaza avansul fata de Trump in statul Georgia

Candidatul democrat la presedintia SUA, Joe Biden, continua sa isi consolideze, sambata, avansul fata de republicanul Donald Trump si este aproape de victorie in alegerile pentru fotoliul de la Casa Alba, anunta CNN.

Joe Biden, apel catre americani: Va implor, purtati masca

Noul presedinte al Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, isi indeamna cetatenii sa se protejeze in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )