Libnet.ro
UNICEF

01:05

Joe Biden, nominalizat la toate cele 6 categorii ale Premiilor Nobel

România Liberă România Liberă,
Joe Biden, nominalizat la toate cele 6 categorii ale Premiilor Nobel

In ciuda prognozelor criticilor sai acerbi, noul presedinte american, Joe Biden, face senzatie, la n. continuă pe România Liberă

Leonardo DiCaprio, scrisoare deschisa catre Joe Biden. Ce a indraznit sa ii ceara, de fapt

Celebru pe marele ecran, Leonardo DiCaprio este unul din cei mai vocali activisti de mediu. Conform presei de peste ocean, Leonardo DiCaprio i-a trimis o scrisoare deschisa presedintelui american Joe Biden despre schimbarile climatice. Actorul a fost vocal de-a lungul carierei sale cu privire la problemele legate de schimbarile climatice. Leonardo DiCaprio il indeamna pe .

Sondaj. Joe Biden isi incepe mandatul cu o popularitate niciodata atinsa de Donald Trump

La o saptamana de la investire, presedintele american Joe Biden beneficiaza de o cota de popularitate niciodata atinsa de predecesorul sau Donald Trump in patru ani de mandat, potrivit unui sondaj publicat miercuri, scrie AFP.

Joe Biden isi incepe mandatul cu o cota de popularitate mai mare decat cea atinsa de Trump vreodata - sondaj

La o saptamana dupa instalarea sa la Casa Alba, presedintele american Joe Biden se bucura de o cota de popularitate ce nu a fost atinsa niciodata de predecesorul sau Donald Trump in patru ani de mandat, potrivit unui sondaj publicat miercuri, relateaza France Presse si Agerpres.

Ambasadorul George Maior: Voi lucra intens la materializarea unei vizite a presedintelui SUA, Joe Biden, in Romania

George Maior, ambasadorul Romaniei la Washington, a declarat ca va lucra intens la materializarea unei vizite a lui Joe Biden in Romania. Actualul presedinte american a mai fost in tara noastra in doua vizite.

NATO pregateste primul summit cu presedintele american Joe Biden

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a anuntat marti ca a discutat la telefon cu presedintele american, Joe Biden, pentru a pregati summitul Aliantei si a face un bilant al numeroaselor provocari viitoare, noteaza EFE si AFP.

Joe Biden a vorbit pentru prima oara cu Vladimir Putin de cand a devenit presedintele SUA

Presedintele Joe Biden a vorbit marti pentru prima oara cu omologul sau rus Vladimir Putin de cand a devenit presedintele SUA, exprimandu-si ingrijorarea legata de activitatile Rusiei, intre care tratamentul aplicat criticului Kremlinului Alexei Navalny, care a fost arestat saptamana trecuta la revenirea in tara din Germania, a anuntat Casa Alba, transmite Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )