Libnet.ro
UNICEF

19:16

Joe Biden primeste vaccinul impotriva COVID-19 saptamana viitoare. Mike Pence il va primi vineri

B1 B1,
Joe Biden primeste vaccinul impotriva COVID-19 saptamana viitoare. Mike Pence il va primi vineri

Presedintele-ales Joe Biden va primi vaccinul impotriva COVID-19 saptamana viitoare, au anuntat miercuri oficialii de tranzitie, in conditiile in care autoritatile din Statele Unite ale Americii incearca. continuă pe B1

Mike Pence va fi vaccinat impotriva COVID-19 in cadrul unui eveniment la Casa Alba. Joe Biden ar putea primi serul saptamana viitoare

Mike Pence, vicepresedintele american in functie, va fi vaccinat public impotriva Covid-19, vineri, iar presedintele ales, Joe Biden, este asteptat sa primeasca serul saptamana viitoare, potrivit NBC.

OMS, avertisment de ultima ora. Ce va trebui sa poarte toata lumea dupa vaccinul anti-COVID19

Vesti mai putin bune vin direct de la OMS, ai carei reprezentanti ne atentioneaza cu privire la efectele nedovedite ale vaccinului anti-COVID-19. Desi antidotul impotriva noului coronavirus reprezinta o sansa uriasa pentru o mare parte a populatiei, acestia ne recomanda sa avem in vedere mai multe reguli de protectie. Ce restrictii raman dupa vaccinarea anti-covid-19 .

Presedintele ales al SUA se va vaccina public. Joe Biden este in categoria de risc si va primi curand serul anti-COVID

Presedintele ales al Statelor Unite, Joe Biden se va vaccina public impotriva COVID-19, pentru a oferi un exemplu tuturor cetatenilor americani. Presedintele ales va fi urmat de Mike Pence, vicepresedinte al SUA,.

Liderul republicanilor din Senatul SUA recunoaste victoria lui Joe Biden

Liderul majoritatii republicane din Senatul Statelor Unite, Mitch McConnell, a recunoscut marti victoria democratului Joe Biden in alegerile prezidentiale impotriva lui Donald Trump, a doua zi dupa ce rezultatele au fost confirmate de colegiul electoral, relateaza AFP.

E oficial: Joe Biden, ales presedinte de Colegiul Electorilor: E timpul sa intoarcem pagina

Dupa lupte seculare, procese, acuzatii de eludare a alegerilor, Joe Biden este ales al 46-lea presedinte al Statelor Unite. Decizia a venit dupa ce a obtinut victoria colegiului electoral. Colegiul Electorilor si-a exprimat votul pentru presedinte luni, alegandu-l oficial pe Joe Biden drept al 46-lea presedinte al Statelor Unite. Astfel, Donald Trump, invins si resemnat, .

Dodon l-a felicitat pe Joe Biden pentru victoria la prezidentiale, abia dupa ce acest lucru l-a facut si Vladimir Putin

Presedintele in exercitiu, Igor Dodon, l-a felicitat pe presedintele ales al Statelor Unite, Joe Biden, pentru victoria la prezidentiale. Mesajul lui Igor Dodon a fost transmis marti, 15 decembrie, dupa ce votul in Colegiul Electoral a oficializat victoria democratului si doar dupa ce si liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, l-a felicitat pe Joe Biden.

Mike Pence va parasi Statele Unite imediat dupa confirmarea victoriei lui Joe Biden, anunta Politico

Vicepresedintele american va prezida sesiunea Congresului de pe 6 ianuarie care va aduce confirmarea finala a victoriei lui Joe Biden, urmand apoi sa paraseasca Statele Unite.

Presedintele brazilian Jair Bolsonaro l-a felicitat pe Joe Biden, la mai mult de o luna dupa alegerile prezidentiale din SUA

Presedintele brazilian Jair Bolsonaro l-a felicitat marti pe presedintele ales al SUA, Joe Biden, cu care s-a declarat gata sa colaboreze, chiar daca este ultimul lider din G20 care l-a felicitat pe noul presedinte american, transmite AFP, citata de Agerpres.

Liderul majoritatii republicane din Senat recunoaste victoria lui Joe Biden

Liderul majoritatii republicane din Senatul american, Mitch McConnell, a recunoscut marti victoria democratului Joe Biden in alegerile prezidentiale in dauna lui Donald Trump, la o zi dupa confirmarea rezultatelor scrutinului de Colegiul Electoral, relateaza Agerpres.

Joe Biden a mers marti in Georgia sa sustina candidaturile a doi democrati pentru Senat, a caror victorie este esentiala pentru agenda sa

Presedintele ales al Statelor Unite Joe Biden a mers marti in Georgia, pentru a sustine candidaturile a doi democrati pentru Senat, a caror victorie este esentiala pentru agenda sa de politica interna, transmite Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )