Libnet.ro
UNICEF

21:15

Joe Biden si-a prezentat echipa diplomatica si de securitate nationala: Statele Unite sunt pregatite sa ghideze lumea

Adevărul Adevărul,
Joe Biden si-a prezentat echipa diplomatica si de securitate nationala: Statele Unite sunt pregatite sa ghideze lumea

Statele Unite sunt pregatite sa ghideze lumea, a afirmat presedintele ales american Joe Biden, prezentand echipa diplomatica si de securitate nationala a viitoarei sale administratii, marti, la Wilmington, scrie AFP. continuă pe Adevărul

Ce directii de politica externa arata echipa diplomatica numita de Biden. Arii problematice si avantaje

Viitoarea echipa de politica externa a presedintelui ales Joe Biden va include, im masura in care va fi confirmata in Senat, trei veterani ai diplomatiei americane, parte din cercul de apropiati politici de-ai sai, democrati cu vederi moderate, de centru. Ei vin insa nu doar cu expertiza, ci si cu un bagaj, spun unii experti.

Ceremonia de investire a lui Joe Biden, programata in format redus din cauza pandemiei de COVID-19

Presedintele ales al Statelor Unite, Joe Biden, care urmeaza sa inceapa de marti sa-si dezvaluie alcatuirea Guvernului, preconizeaza o ceremonie de investire la Casa Alba redusa, din cauza pandemiei de COVID-19, anunta echipa sa, relateaza Reuters.

Joe Biden a anuntat primele nume din viitorul cabinet: doua nominalizari istorice, iar John Kerry primeste un post cheie

Presedintele-ales al Statelor Unite, Joe Biden, a anuntat, luni, primele nume de membri ai viitorului cabinet. Printre acestia, se numara Avril Haines, prima femeie care se va afla in fruntea serviciilor de informatii americane, Alejandro Mayorkas, primul hispanic care va conduce Departamentul de Siguranta Nationala si John Kerry, fostul secretar de stat american.

Joe Biden va anunta marti primele nume ale viitorilor membri ai guvernului

Presedintele ales al SUA, Joe Biden, va anunta marti primele nume ale celor care vor face parte din viitoarea administratie de la Washington, a anuntat duminica Ron Klain, consilier apropiat al lui Biden, potrivit Reuters si AFP, relateaza Agerpres.

Alegeri SUA: Victoria lui Joe Biden in Pennsylvania, validata oficial

Victoria lui Joe Biden la alegerile prezidentiale in statul-cheie Pennsylvania a fost certificata oficial marti, un nou revers pentru presedintele in functie Donald Trump, dupa validarea, cu o zi in urma, a victoriei rivalului sau democrat si in statul-cheie Michigan, relateaza AFP.

Ursula von der Leyen si Charles Michel anunta un nou inceput al relatiilor UE-SUA, dupa victoria lui Joe Biden

Sefii Uniunii Europene, Ursula von der Leyen si Charles Michel, au anuntat un nou inceput al relatiilor UE-SUA luni, in timpul convorbirilor telefonice cu presedintele ales Joe Biden. Discutie.

Donald Trump a cedat! A acceptat initierea procesului de tranzitie catre administratia Joe Biden

Donald Trump a autorizat, in cele din urma, luni seara, tranzitia pentru ca presedintele ales, Joe Biden, sa preia functia, la mai bine de doua saptamani de cand democratul l-a invins in alegerile prezidentiale din SUA.

Joe Biden, invitat de liderii UE la o reuniune speciala

Cei doi presedinti ai institutiilor europene s-au intretinut luni cu Joe Biden, presedintele ales al.

Antony Blinken va conduce diplomatia SUA sub presedintia lui Joe Biden

Presedintele ales Joe Biden a anuntat luni o noua runda de numiri in viitorul sau guvern, cea mai importanta fiind functia secretarului de stat Antony Blinken, care va fi responsabil incepand cu 20 ianuarie de conducerea diplomatiei SUA, potrivit AFP.

Conturile de Facebook si Instagram ale Casei Albe vor fi transferate administratiei Joe Biden in mai putin de doua luni

Conturile de Facebook si Instagram ale Casei Albe vor fi transferate administratiei Joe Biden in mai putin de doua luni, indiferent daca presedintele Donald Trump isi recunoaste infrangerea in alegeri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )