Libnet.ro
UNICEF

09:15

Joe Biden vrea sa dubleze salariul minim in Statele Unite

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Joe Biden vrea sa dubleze salariul minim in Statele Unite

Joe Biden vrea sa dubleze salariul minim - care a ramas neschimbat de la 24 iulie 2009 - cu scopul a scoate milioane de americani din saracie, printr-o initiativa ambitioasa care se afla deja pe biroul legiuitorilor si care s-ar putea dovedi o adevarata revolutie sociala pentru cei mai nevoiasi locuitori ai Statelor Unite, o tara cu disparitati socio-economice tipatoare. continuă pe Ziarul Bursa

Revolutie in SUA. Joe Biden vrea sa dubleze salariul minim pentru a scoate milioane de americani din saracie

Joe Biden vrea sa dubleze salariul minim in Statele Unite, pentru a scoate milioane de americani din saracie, intr-o adevarata revolutie sociala, int-o tara cu disparitati socio-economice tipatoare. Bernie Sanders denunta actualul salariu minim drept un salariu de foamete.

Sondaj. Joe Biden isi incepe mandatul cu o popularitate niciodata atinsa de Donald Trump

La o saptamana de la investire, presedintele american Joe Biden beneficiaza de o cota de popularitate niciodata atinsa de predecesorul sau Donald Trump in patru ani de mandat, potrivit unui sondaj publicat miercuri, scrie AFP.

Joe Biden, nominalizat la toate cele 6 categorii ale Premiilor Nobel

In ciuda prognozelor criticilor sai acerbi, noul presedinte american, Joe Biden, face senzatie, la n.

Joe Biden isi incepe mandatul cu o cota de popularitate mai mare decat cea atinsa de Trump vreodata - sondaj

La o saptamana dupa instalarea sa la Casa Alba, presedintele american Joe Biden se bucura de o cota de popularitate ce nu a fost atinsa niciodata de predecesorul sau Donald Trump in patru ani de mandat, potrivit unui sondaj publicat miercuri, relateaza France Presse si Agerpres.

Fenomenul GameStop se extinde in afara pietei din Statele Unite

Adrian Codirlasu, CFA Romania: Sunt ineficiente in piete, dar care in timp se regleaza, ceea ce in acest caz inseamna scadere si vor fi multi care vor pierde Lupta dintre traderii de retail si fondurile de hedging care a zguduit pietele din Statele Unite si Europa s-a mutat ieri in Asia, in conditiile in care preturile actiunilor mai multor companii pentru care erau deschise pozitii de vanzare in lipsa short selling) masive au crescut cu peste 5%, chiar daca indicele ASX 200 din Sydney a scazut cu 2%, noteaza Reuters.

Primele cazuri ale variantei sud-africane de coronavirus, depistate in Statele Unite

Doua cazuri ale variantei de coronavirus, depistate initial in Africa de Sud, au fost identificate pentru prima data in Statele Unite, au declarat joi autoritatile din Carolina de Sud, potrivit AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )