Libnet.ro
UNICEF

17:30

Johan Meyer: ,,Dividendul platit in iunie pentru anul trecut a fost de 0,0642 RON

România Liberă România Liberă,
Johan Meyer: ,,Dividendul platit in iunie pentru anul trecut a fost de 0,0642 RON

Johan Meyer, CEO al Franklin Templeton Investments si Manager de Portofoliu al Fondulului Proprietat. continuă pe România Liberă

Johan Meyer (FP): Cea mai mare frustrare este deconectarea dintre Guvern si Parlament Cheia care va aduce multe investitii in Romania: stabilitatea si predictibilitatea

In ultimii ani am vazut semnale slabe si mixte care au fost transmise investitorilor straini prin schimbari de legislatie si de reglementare, a declarat Johan Meyer, CEO Franklin Templeton Investments si manager de Fond al Fondului Proprietatea, intr-o conferinta online. Cel mai bun lucru pe care il poti face pentru actionarii care au in vedere o investitie in tara este sa le oferi stabilitate si predictibilitate. Asta va fi cheia care va aduce multe investitii in Romania, a spus el.

Administratia Trump va sanctiona Iranul din cauza reprimarii protestelor de anul trecut. Experti iranieni denunta presiuni pe ultima suta de metri

Statele Unite urmeaza sa sanctioneze saptamana viitoare oficiali iranieni cu privire la implicarea acestora in reprimarea violenta a unor manifestatii antiguvernamentale anul trecut in Iran, declara surse informate pentru Reuters citat de news. ro. Pe de alta parte surse israeliene au declarat pentru Axios ca SUA ar pregati un val de sanctiuni impotriva Iranului.

RAPORT AL CURTII EUROPENE DE CONTURI PE ANUL TRECUT: Prea multe erori in cheltuielile din fonduri UE

Conturile Uniunii Europene ofera o imagine reala si corecta a pozitiei financiare a blocului european, potrivit concluziilor la care au ajuns auditorii Curtii Europene de Conturi in raportul anual pentru exercitiul financiar 2019, care concluzioneaza, insa, ca platile au fost afectate de prea multe erori, in principal la categoria clasificata drept cheltuieli cu risc ridicat.

INS: PIB a crescut cu 5,6% in trimestrul 3, fata de precedentul, dar a scazut cu 6% fata de anul trecut

Produsul Intern Brut al Romaniei a crescut cu 5,6% in trimestrul 3, fata de trimestrul anterior, dar a scazut cu 6% fata de acelasi trimestru din anul 2019, potrivit datelor semnal anuntate vineri de Institutul National de Statistica INS).

52 de copii au murit anul trecut in R. Moldova din cauza pneumoniei

Pe parcursul anului trecut, 52 de copii au murit din cauza pneumoniei. Cei mai multi 49 de copii aveau varstele cuprinse intre 0 si 5 ani 36 de copii pana la un an). Specialistii atentioneaza ca in Republica Moldova pneumonia este o problema importanta de sanatate publica, caracterizata de indicatori destul de inalti ai morbiditatii si mortalitatii, indeosebi la copiii de pana la cinci ani, transmite IPN.

Vetro Solutions estimeaza afaceri de 14 milioane euro in 2020, cu aproape 30% mai mari decat anul trecut

Vetro Solutions, companie romaneasca specializata in distributia de medicamente si servicii dedicate medicinei veterinare, estimeaza ca va incheia anul 2020 cu o cifra de afaceri de 14 milioane euro, in crestere cu 28,4% fata de anul anterior si cu un profit net cu 45% mai mare decat in 2019, conform unui comunicat trimis redactiei.

ERICSSON CAPITAL MARKETS DAY 2020: Compania isi va atinge obiectivele financiare stabilite pentru anul acesta

Rezultatele strategiei de business in vederea redersarii si imbunatatirii situatiei financiare, pe care Ericsson NASDAQ: ERIC) a urmat-o incepand cu anul 2017, au fost prezentate de catre reprezentantii companiei, in 10 noiembrie, in cadrul evenimentului Ericsson Capital Markets Day 2020, potrivit unui comunicat de presa.

LUDOVIC ORBAN, DESPRE BUGETUL DE STAT PENTRU ANUL 2021: Nu vom creste taxele si impozitele

PNL nu intentioneaza sa creasca taxele si impozitele in anul 2021, ci doreste creionarea unui buget bazat pe crestere veniturilor in urma unei colectari eficiente a actualelor taxe si impozite catre bugetul de stat, a afirmat premierul Ludovic Orban, in plenul Camerei Deputatilor, la Ora prim-ministrului.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )