Libnet.ro
UNICEF

15:00

Vetro Solutions estimeaza afaceri de 14 milioane euro in 2020, cu aproape 30% mai mari decat anul trecut

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vetro Solutions estimeaza afaceri de 14 milioane euro in 2020, cu aproape 30% mai mari decat anul trecut

Vetro Solutions, companie romaneasca specializata in distributia de medicamente si servicii dedicate medicinei veterinare, estimeaza ca va incheia anul 2020 cu o cifra de afaceri de 14 milioane euro, in crestere cu 28,4% fata de anul anterior si cu un profit net cu 45% mai mare decat in 2019, conform unui comunicat trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Proleasing Motors estimeaza o cifra de afaceri de 40 milioane euro la finalul anului

Proleasing Motors, dealer autorizat pentru marcile BMW, Ford si Hyundai, inregistreaza o crestere de 10% a cifrei de afaceri in trimestrul al treilea al anului 2020. 000 de euro este cifra de afaceri estimata de companie pentru trimestrul patru si peste 40. 000 de euro cifra de afaceri cu care Proleasing Motors va incheia anul 2020.

Oficial. Orange cumpara afacerile de telefonie fixa ale Telekom Romania cu 268 milioane de euro

Orange Romania a semnat acordul pentru achizitia pachetului majoritar de 54% din actiunile operatorului de servicii fixe Telekom Romania Communications, anunta, luni, compania. Pretul de achizitie se ridica la 268 milioane de euro.

Industria ospitalitatii pierde peste 3 miliarde de euro in 2020

Industria hoteliera pierde peste 1 miliard de euro si industria ospitalitatii peste 3 miliarde de euro in general in 2020 fata de anul 2019, a declarat luni Calin Ile, presedintele Federatiei Industriei Hoteliere din Romania FIHR), care precizeaza ca urmeaza alte sase luni dramatice pentru industrie. El estimeaza ca va urma o crestere dramatica a numarului de someri veniti din industrie, hoteluri inchise si in curand insolvente sau faliment.

OFICIAL Orange a anuntat ca a semnat achizitia pachetului majoritar de 54% din actiunile fostului Romtelecom la pretul de 268 milioane de euro OTE spune ca isi va pastra dreptul de proprietate asupra fostului Cosmote

Orange Romania a anuntat luni ca a semnat acordul pentru achizitia pachetului majoritar de 54% din actiunile Telekom Romania Communications fostul Romtelecom). Orange va plati un pret de achizitie total de 268 milioane de euro, fara exces sau deficit de trezorerie neta si considerand ajustarile ce au loc de regula la finalizarea tranzactiei, ce corespunde unei valori economice a companiei de 497 milioane de euro, reprezentand 100% din capitalul Telekom Romania Communications si incluzand baza de clienti fix-mobil. Tranzactia este asteptata sa se finalizeze in a doua jumatate a anului 2021, dupa aprobarea Comisiei Europene si a autoritatilor de concurenta. UPDATE 10:20) Grupul elen OTE a anuntat ca isi va pastra controlul asupra Telekom Romania Mobile Communications n. a fostul Cosmote), trazactia vizand doar pachetul de 54% din Telekom Romania Communications n. a fostul Romtelecom).

Centru logistic inaugurat la marginea Devei. Investitia privata se ridica la 20 de milioane de euro

Lucrarile la noul centru logistic de la marginea municipiului Deva au fost finalizate. Investitia se ridica la circa 20 de milioane de euro.

UE va investi sute de milioane de euro, din anul 2021, in startup-uri si competente tehnice ale studentilor din Romania

Fonduri europene de sute de milioane de euro vor fi disponibile, din anul 2021, sub forma de sprijin in deschiderea unor startup-uri de catre studentii din Romania, precum si pentru centre de competente tehnice in universitati.

Ajutoare de stat de 150 milioane euro aprobate de Comisia Europeana in Romania

Comisia Europeana a aprobat o schema de ajutor prezentata de Romania prin care va fi sprijinita cons.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )