Libnet.ro
UNICEF

09:30

John Bercow, fostul speaker al Camerei: Brexit-ul este cea mai mare greseala de dupa razboi

Hotnews Hotnews,
 John Bercow, fostul speaker al Camerei: Brexit-ul este cea mai mare greseala de dupa razboi

John Bercow, fostul speaker al Camerei Comunelor, a denumit Brexit drept cea mai mare greseala a Marii Britanii de dupa razboi si a avertizat ca criza datorata abandonarii UE nu va fi rezolvata curand, potrivit La Stampa, citat de Rador. continuă pe Hotnews

JOHN BERCOW: Brexitul este cea mai mare greseala a politicii externe a Regatului Unit postbelic

Fostul speaker al Camerei Comunelor John Bercow, abia pensionat, a incalcat impartialitatea de care a dat dovada cu privire la iesirea Regatului Unit din Uniunea Europeana UE) si face din nou sa se vorbeasca despre el, relateaza AFP.

Sapte candidati la succesiunea lui John Bercow la conducerea Camerei Comunelor

Sapte deputati se aflau in cursa, luni, la succesiunea presedintelui conservator al Camerei Cominelor John Bercow, un personaj-cheie in saga Brexitului, in urma retragerii unuia dintre candidati, Shailesh Vara, iar noul speaker urmeaza sa fie desemnat luni, prin vot, de catre alesi, relateaza AFP, care-i prezinta succint pe cei sapte candidati.

Britanicii acuza: Brexitul, cea mai mare greseala de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial

John Bercow, fostul speaker al Camerei Comunelor, a caracterizat Brexit ca fiind o eroare si a avertizat ca criza datorata abandonarii UE nu va fi rezolvata curand.

Marea Britanie: Camera Comunelor isi alege un nou presedinte care sa-l inlocuiasca pe John Bercow, cu o zi inainte de dizolvarea Parlamentului

Camera Comunelor isi alege, luni, un nou presedinte, pentru a-l inlocui pe John Bercow, marcand probabil ultima decizie majora a Parlamentului britanic, inainte de dizolvarea sa premergatoare alegerilor generale anticipate care vor avea loc peste cinci saptamani, scrie Bloomberg.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )