Libnet.ro
UNICEF

13:30

JOHN BERCOW: Brexitul este cea mai mare greseala a politicii externe a Regatului Unit postbelic

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
JOHN BERCOW: Brexitul este cea mai mare greseala a politicii externe a Regatului Unit postbelic

Fostul speaker al Camerei Comunelor John Bercow, abia pensionat, a incalcat impartialitatea de care a dat dovada cu privire la iesirea Regatului Unit din Uniunea Europeana UE) si face din nou sa se vorbeasca despre el, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

John Bercow, fostul speaker al Camerei: Brexit-ul este cea mai mare greseala de dupa razboi

John Bercow, fostul speaker al Camerei Comunelor, a denumit Brexit drept cea mai mare greseala a Marii Britanii de dupa razboi si a avertizat ca criza datorata abandonarii UE nu va fi rezolvata curand, potrivit La Stampa, citat de Rador.

Connect R a recunoscut care a fost cea mai mare greseala a lui. A fost o capcana!

Connect-R a fost mai transparent decat niciodata. Vedeta a recunoscut care a fost cea mai mare greseala pe care a facut-o vreodata pentru a le da un exemplu bun tinerilor din ziua de azi. Iata si cum a reusit sa treaca peste acel impas si cum s-a repus pe picioare! Care a fost cea mai .

Britanicii acuza: Brexitul, cea mai mare greseala de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial

John Bercow, fostul speaker al Camerei Comunelor, a caracterizat Brexit ca fiind o eroare si a avertizat ca criza datorata abandonarii UE nu va fi rezolvata curand.

Postal Savings Bank pregateste cea mai mare listare din China, din ultimii patru ani

Postal Savings Bank of China Co. PSBC), banca chineza cu cea mai mare retea de sucursale din China, spera sa obtina pana la 32,71 miliarde de yuani 4,67 miliarde de dolari) printr-o oferta publica initiala IPO) la Bursa din Shanghai, care este asteptata sa fie cea mai mare listare din tara asiatica, in ultimii patru ani, anunta Reuters.

Ela Craciun face cea mai mare petrecere pentru baietelul ei. Tort de 2 metri si intrare libera!

Ela Craciun pregateste o petrecere mai putin obisnuita. Vedeta isi aniverseaza baietelul, pe Nicholas, care a implinit recent un an, cu o petrecere la care a invitat si mamicile din comunitatea sa online, alaturi de copiii lor.

5G de la Orange. Cea mai mare viteza, cel mai bun smartphone

Compania Orange a lansat, ieri, in Romania, sistemul 5G, care defineste cea mai performanta tehnolog.

Ela Craciun face cea mai mare petrecere pentru baietelul ei. Tort de 2 metri si intrare libera!

Ela Craciun pregateste o petrecere mai putin obisnuita. Vedeta isi aniverseaza baietelul, pe Nicholas, care a implinit recent un an, cu o petrecere la care a invitat si mamicile din comunitatea sa online,.

Probleme grave in maniera de cheltuire a banilor alocati Casei de Comert Agroalimentar Unirea. Noul ministru al Agriculturii a trimis Corpul de Control la cea mai mare societate de stat infiintata in 2019

O serie de probleme grave cu privire la modul in care a fost cheltuit bugetul alocat Casei de Comert pentru produse agroalimentare Unirea au fost semnalate de catre membrii Consiliului de Administratie, intr-o.

Bunica Sofia, cea mai in varsta angajata din sistemul de invatamant, a implinit 84 de ani

De patru decenii, tanti Sofia are grija de gradinita din Leurda,judetul Gorj. Este cea mai in varsta angajata din sistemul de invatamant. Astazi, cand a implinit 84 de ani, si-a petrecut ziua.

Sapte candidati la succesiunea lui John Bercow la conducerea Camerei Comunelor

Sapte deputati se aflau in cursa, luni, la succesiunea presedintelui conservator al Camerei Cominelor John Bercow, un personaj-cheie in saga Brexitului, in urma retragerii unuia dintre candidati, Shailesh Vara, iar noul speaker urmeaza sa fie desemnat luni, prin vot, de catre alesi, relateaza AFP, care-i prezinta succint pe cei sapte candidati.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )