Libnet.ro
UNICEF

11:15

John Kerry: Cel mai mare pericol pentru SUA sunt problemele interne

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
John Kerry: Cel mai mare pericol pentru SUA sunt problemele interne

Cel mai mare pericol pentru Statele Unite sunt problemele interne, a declarat, ieri, secretarul de Stat american John Kerry, care a pledat pentru faptul ca blocarea activitatii institutiilor federale sa nu se mai repete vreodata. continuă pe Ziarul Bursa

De ce abilitati ai nevoie pentru a te bucura de cel mai mare salariu ca incepator

In general, cele mai mari salarii ca incepatori pozitii de entry level) in industria de call center din Romania le primesc vorbitorii de limbi nordice sau de olandeza: pentru acesti angajati, retributiile de.

iPad Air ajunge in Romania, cel mai mare operator il anunta pentru 1 noiembrie

Apple si-a introdus aseara noile tablete, iPad Air si iPad mini 2. Azi, cel mai mare operator din Romania anunta ca din 1 noiembrie va avea in oferta noile tablete.

Piata IPO-urilor in timpul ofertei Romgaz: in Noua Zeelanda are loc cea mai mare privatizare, in Malaezia se listeaza cel mai mare producator de prezervative din lume

Pe Bursa de la Bucuresti a luat startul marti cea mai mare oferta publica IPO) de actiuni din istorie, producatorul de gaze naturale Romgaz SNG) iesind in piata cu 15% din actiuni a caror valoare poate ajunge la 416 mil. euro. In Europa, si mai ales.

Cel mai bun moment pentru...

Metabolismul sufera modificari pe parcursul zilei, la fel si ritmul cardiac. De aceea, medicamentele pentru anumite afectiuni ar trebui luate seara, in timp ce vizitele la dentist ar trebui programate dupa pranz.

Cel mai mare festival international de literatura din Vestul Romaniei se desfasuara la Timisoara

A doua editie a Festivalului International de Literatura de la Timisoara va incepe astazi, de la ora 18. 00, la Galerie Theresia din cadrul Bastionului.

Cel mai mare festival international de literatura din Vestul Romaniei se desfasoara la Timisoara

A doua editie a Festivalului International de Literatura de la Timisoara va incepe astazi, de la ora 18. 00, la Galerie Theresia din cadrul Bastionului.

Bitdefender: Cel mai mult crestem pe online, vedem un avans de 40% anul acesta

Veniturile Bitdefender, cel mai important producator de securitate informatica de pe piata locala, vor creste anul acesta cu 25%, cel mai mare avans fiind insa pe zona de online, a declarat Florin Talpes, fondator si CEO al companiei, in cadrul ZF.

John Kerry: Realegerea lui Bashar al-Assad in 2014 ar insemna continuarea razboiului in Siria

Razboiul din Siria va continua, daca presedintele sirian Bashar al-Assad va fi reales in 2014, este de parere secretarul de stat american John Kerry. Daca el crede ca va solutiona problemele candidand la.

Moneda SUA - la cel mai redus curs din 2011

Dolarul s-a depreciat ieri, pe piata americana, ajungand la cel mai redus curs din ultimii doi ani fata de euro, dupa ce administratia SUA a anuntat un avans sub asteptari al numarului angajarilor in septembrie, ceea ce a alimentat speculatiile potrivit carora Federal Reserve banca centrala) va amana reducerea programului de stimulente economice.

in Romania, incidenta cancerului este mai mare cu 10% fata de media europeana

Rata deceselor cauzate de cancer este de 388 de cazuri la suta de mii de locuitori, peste media europeana de 352 de cazuri, conform Jurnalului European de Cancer. Numarul de decese este de doua ori mai mare fata de cel de acum patru ani.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )