Libnet.ro
UNICEF

14:30

John Kerry: SUA sustin Administratia din Turcia. Erdogan imblanzeste tonul discursului

România Liberă România Liberă,
John Kerry: SUA sustin Administratia din Turcia. Erdogan imblanzeste tonul discursului

Statele Unite condamna tentativa de lovitura de stat din Turcia, sustin Administratia Recep Tayyip Erdogan, dar solicita respectarea principiilor democratice, afirma secretarul de Stat american, John Kerry. continuă pe România Liberă

Basescu despre situatia din Turcia: Erdogan a reusit sa isi ostilizeze toti vecinii

Fostul presedinte Traian Basescu explica tentativa de lovitura din stat din Turcia prin faptul ca presedintele Erdogan incearca sa acapareze toata puterea, informeaza Agerpres.

Basescu, despre situatia din Turcia: Erdogan a gresit

Fostul presedinte Traian Basescu explica tentativa de lovitura din stat din Turcia prin faptul ca presedintele Erdogan incearca sa acapareze toata puterea. El a declarat duminica sear.

Puciul din Turcia: WikiLeaks a publicat sute de mii de emailuri de pe serverul AKP

Dupa tentativa de puci din Turcia, Erdogan a recurs la represalii care au inceput sa-i ingrijoreze pe liderii lumii si care ar putea impinge tara spre totalitarism. Drept raspuns, pe platforma WikiLeaks au aparut sute de mii de emailuri ale membrilor AKP, formatiunea presedintelui AKP. Cel putin 6. 000 de oameni au fost retinuti dupa tentativa [].

LIVE TEXT Lovitura de stat esuata din Turcia: Un nou bilant al mortilor - peste 290 de persoane/ 6.000 de persoane arestate dupa tentativa de puci / Comandantul bazei de la Incirlik si consilierul sef militar al presedintelui, arestati

O noua zi agitata in Turcia, a doua dupa lovitura de stat esuata de vineri noaptea. Autoritatile dau asigurari ca au preluat controlul integral asupra principalelor orase din tara, cu exceptia Instanbului unde mai raman cateva grupuri de conspiratori care inca nu s-au predat. Intre timp, operatiunea de epurare se desfasoara in forta, 6. 000 de persoane, dintre care jumatate militare, fiind arestate. Printre acestia se numara comandantul bazei de la Incirlik, folosita de trupele aliate pentru raidurile contra Statului Islamic, care este acuzat de complicitate la tentativa de puci si consilierul sef militar al presedintelui Erdogan. Liderul turc a promis la inmormantarea victimelor violentelor de vineri noaptea ca va continua sa curete virusul din institutiile statului, in conditiile in care Franta, ingrijorata de valul de arestari, a avertizat ca puciul esuat nu ii ofera lui Erdogan un cec in alb pentru epurari. ------------19:50: Erdogan afirma ca Turcia ar trebui sa evite orice intarziere in aplicarea pedepsei cu moartea. Reuters)19:29: Erdogan isi indeamna sustinatorii sa ramana in strada, in pietele publice. Reuters)18:32 Ministerul turc de Externe: Bilantul mortilor creste la peste 29017:24 Consilierul sef pe probleme militare al presedintelui Recep Erdogan, Ali Yazici, a fost arestat duminica, in legatura cu puciul esuat, anunta CNN Turk. 17:05 Armata turca spune ca sta la comanda statului si poporului turc - declaratie e Armatei Turciei, citata de NTV16:35: Citeste aici profilul lui Fethullah Gulen, clericul turc aflat in exil in SUA, acuzat de Erdogan ca s-ar afla in spatele loviturii de stat esuate. 16:31 John Kerry spune ca puciul esuat din Turcia nu a intrerupt lupta SUA impotriva Statului Islamic. Pentagonul anunta reluarea raidurilor aeriene din Turcia impotriva gruparii teroriste16:08 Premierul Binali Yildirim: Viata a revenit la normalitate in Turcia15:41 Turcia va scrie guvernelor occidentale, inclusiv SUA, pentru a cere sa-i extradeze pe sustinatorii lui Gulen15:19 Comandantul bazei aeriene de la Incirlik, generalul Bekir Ercan Van, a fost retinut pentru complicitate la tentativa de puci de vineri, informeaza Reuters precizand ca informatia este oficiala. 15:12 Erdogan promite: Vom continua sa curatam virusul din institutiile statuluiVezi in articol principalele momente ale zilei.

Lovitura de stat esuata din Turcia: Mevlut cavuso287;lu si John Kerry vor discuta, la Washington, despre o posibila extradare a lui Gulen. Predicatorul nu crede ca va fi extradat

Predicatorul Fethullah Gulen, considerat de presedintele turc Recep Tayyip Erdogan responsabil pentru lovitura de stat esuata din Turcia, a precizat ca nu este ingrijorat de o eventuala extradare, intrucat in Statele Unite legea este mai presus de toate. Totodata, Gulen si-a exprimat ingrijorarea ca statul turc nu mai este unul democratic.

John Kerry: Turcia risca excluderea din NATO in cazul abandonarii principiilor democratice

Turcia risca excluderea din NATO in cazul abandonarii principiilor democratice si nerespectarii statului de drept, avertizeaza John Kerry, secretarul de Stat al Statelor Unite, citat de site-ul publicatiei The Washington Post, potrivit Mediafax.

Pucistii urmau sa il acuze pe presedintele Erdogan ca a ajutat organizatia terorista PKK daca reuseau lovitura de stat din Turcia

Un document gasit de anchetatorii turci precizeaza faptul ca organizatorii tentativei de lovitura de stat din Turcia ar fi urmat sa il puna pe presedintele Recep Erdogan sub acuzarea de sprijinire a.

Oamenii de afaceri din Turcia raman fideli regimului lui Erdogan: Daca UE nu respecta un lider ales, nu ii dorim alaturi de noi

Organizatiile de business turcesti din Romania isi declara fidelitatea fata de presedintele Erdogan si condamna lovitura de stat din Turcia, realizata in afara legii si impotriva vointei si a democratiei statului turc. Totodata, oamenii.

intrebarea intrebarilor: Daca Erdogan se cearta cu americanii, de partea cui vom fi noi, romanii? Ion Cristoiu, despre situatia din Turcia

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit in Gandul de duminica de pe blogul personal despre tentativa de lovitura de stat a armatei din Turcia. Facand o paralela cu acest subiect,.

MODUL BARBAR in care sunt tinuti prizonieri pucistii care au luat parte la tentativa de lovitura de stat din Turcia (FOTO)

Imagini terifiante cu unii dintre militarii care au luat parte la tentativa de lovitura de stat din Turcia. Dupa ce vineri seara armata a vrut sa-l dea jos de la putere pe presedintele Erdogan, aproximativ 290 de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )