Libnet.ro
UNICEF

11:15

John Newman a dezvaluit online albumul Tribute! Asculta aici piesele de pe material!

Devorator Monden Devorator Monden,
John Newman a dezvaluit online albumul Tribute! Asculta aici piesele de pe material!

Nemaiavand rabdare pana pe data de 14 octombrie, tanarul artist britanic le-a facut o surpriza fanilor sai postand pe 11 octombrie pe contul sau de Youtube intreg albumul Tribute, avand astfel ocazia sa ne delectam cu toate piesele de pe materialului de debut al lui John Newman. De pe Tribute cantaretul a extras doua single-uri, . continuă pe Devorator Monden

Un fragment dintr-o noua piesa marca Ke$ha, Downtown, a fost dezvaluit online! Asculta-l aici!

Noi trackuri nelansate ale cantaretei americane au inceput sa scape online una dupa alta, cea mai recenta in acest caz fiind Downtown, o reusita combinatie dance si rock. Deocamdata nu ne putem delecta decat cu un fragment al acestei piese. I want a lil loving in the wild west, you use your mouth for talking .

EP-ul PAX AM Days al formatiei Fall Out Boy a fost lansat online! Asculta aici piesele de pe material!

Dupa ce anul acesta in aprilie grupul american si-a lansat cel de-al cincilea album din cariera, intitulat Save Rock And Roll, baietii nu au stat degeaba si s-au gandit sa le ofere fanilor lor si un nou EP, intitulat PAX AM Days. Desi acesta se va lansa oficial pe 15 octombrie, fanii Fall Out Boy .

Skizzo Skillz stie ce vrea: Tipa Ta! Asculta aici noul single al rapperului!

Tipa Ta este primul single de pe urmatorul album Skizzo Skillz. Instrumental a fost produs de bunul sau colaborator Karie, iar versurili ii apartin lui Skizzo. Lansarea noului single coincide cu ziua in care rapperul a facut 200. 000 de fani pe pagina lui de Facebook. Intre timp, il gasiti si pe Instagram unde face mai .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )