Libnet.ro
UNICEF

13:00

Joi, 26 octombrie, cea mai fericita zi a anului 2017

Antena3 Antena3,
Joi, 26 octombrie, cea mai fericita zi a anului 2017

Din punct de vedere astrologic, ziua de maine este considerata cea mai fericita zi din 2017. Pentru ca Soarele va face conjunctie cu Jupiter in Scorpion, la gradul 03). Pozita Soarelui arata zodia. continuă pe Antena3

LOTO 6/49. Numerele extrase joi, 26 octombrie 2017

Loteria Romana a organizat noi trageri LOTO joi, 26 octombrie, fiind extrase numerele castigatoare la Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. Loto 6/49:10, 21, 24, 22, 37,.

Curs valutar 26 octombrie. Scade francul elvetian

Cursul valutar valabil joi, 26 octombrie, indica o scadere notabila, de peste trei bani, a cotatiei francului elvetian in raport cu moneda nationala .

Horoscop 26 octombrie 2017. Zodia care are succes pe toate planurile

HOROSCOP 26 OCTOMBRIE 2017 BERBEC Nu te juca cu vorbele, mai ales daca in fata ta se afla o persoana pesimista, care are tendinta de a trata orice cuvant ca un atac impotriva sa.

26 octombrie in istorie: Mormantul Eroului Necunoscut revine in Parcul Carol. Trupele speciale ruse ucid 50 de teroristi si 150 de ostatici

CALENDAR: Ce s-a intamplat la 26 octombrie .

PROGRAM PERMISE si iNMATRICULARE 26 octombrie. Defectiuni la serverul central

PROGRAM PERMISE si iNMATRICULARE 26 octombrie. Directia Informare si Relatii Publice, din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, anunta ca exista defectiuni la serverul central, motiv pentru care nu se.

Superstitii de Sf. Dumitru, ziua cand se usuca toate plantele. Ce sa faci pe 26 octombrie ca sa iti gasesti perechea

Traditia populara spune ca de Sfantul Dumitru, cinstit in fiecare an pe 26 octombrie, caldura intra in pamant, iar gerul incepe sa-si arate coltii. Daca Sfantul Gheorghe incuie iarna si infrunzeste intreaga natura, Dumitru desfrunzeste codrul si usuca toate plantele.

Care e cea mai buna metoda de a-ti curata tenul, dar si cea mai frecventa greseala de ingrijire,potrivit dermatologilor

Un doctor dermatolog a dezvaluit cea mai buna metoda de a-ti curata fata, dar si greselile de ingrijire cele mai daunatoare pe care le fac femeile.

Mina Petrila, cea mai veche din Valea Jiului, a fost inchisa

Mina Petrila, cea mai veche mina din Valea Jiului si cea mai adanca din Europa, a fost inchisa. Desi a fost un proces lung, de doi ani, minei Petrila i-a venit, in cele din urma,.

Michael Bloomberg: Brexit-ul este cea mai proasta decizie a unei tari, dupa alegerea lui Trump ca presedinte

Michael Bloomberg, miliardarul american si fostul primar al New York-ului, a catalogat Brexit-ul drept cea mai proasta decizie a unei tari din istorie, dupa alegerea lui Donald Trump pentru functia de presedinte al Statelor Unite.

A doua cea mai drastica infrangere din 2017. Cand a mai suferit Simona Halep o corectie asemanatoare cu cea de azi

Simona Halep a fost invinsa net de Caroline Wozniacki, in faza a doua a Grupei Rosii, de la Turneul Campioanelor, de la Singapore.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )