Libnet.ro
UNICEF

10:45

Mina Petrila, cea mai veche din Valea Jiului, a fost inchisa

B1 B1,
Mina Petrila, cea mai veche din Valea Jiului, a fost inchisa

Mina Petrila, cea mai veche mina din Valea Jiului si cea mai adanca din Europa, a fost inchisa. Desi a fost un proces lung, de doi ani, minei Petrila i-a venit, in cele din urma,. continuă pe B1

Orasul invadat de mistreti. De ce misuna animalele salbatice pe strazile din Valea Jiului, fara sa se teama de localnici

Un porc mistret imens a fost gasit in curtea unui depozit din Petrosani, iar urma cu cateva zile, o femela insotita de mai multi pui a fost reperata la marginea municipiului. in fiecare iarna animalele salbatice, cobrate din munti si din padurile din zona ajung in orasele Vaii Jiului.

Sony a lansat cea mai scumpa boxa inteligenta, dar e impresionanta

Cei de la Sony se pare ca tin foarte mult la brandul Xperia. Din acest motiv, prima lor boxa inteligenta si cea mai scumpa din lume este intitulata Xperia Hello. in teorie, noul gadget al celor de la Sony este promovat ca fiind un robot capabil de foarte multe activitati, dar in practica este doar [].

Care e cea mai buna metoda de a-ti curata tenul, dar si cea mai frecventa greseala de ingrijire,potrivit dermatologilor

Un doctor dermatolog a dezvaluit cea mai buna metoda de a-ti curata fata, dar si greselile de ingrijire cele mai daunatoare pe care le fac femeile.

Michael Bloomberg: Brexit-ul este cea mai proasta decizie a unei tari, dupa alegerea lui Trump ca presedinte

Michael Bloomberg, miliardarul american si fostul primar al New York-ului, a catalogat Brexit-ul drept cea mai proasta decizie a unei tari din istorie, dupa alegerea lui Donald Trump pentru functia de presedinte al Statelor Unite.

Joi, 26 octombrie, cea mai fericita zi a anului 2017

Din punct de vedere astrologic, ziua de maine este considerata cea mai fericita zi din 2017. Pentru ca Soarele va face conjunctie cu Jupiter in Scorpion, la gradul 03). Pozita Soarelui arata zodia.

Aceasta este cea mai frumoasa femeie arbitru din lume. Greu sa joci fotbal cand este pe teren - GALERIE FOTO

Karolina Bojar este cea mai noua senzatie pe internet, dupa ce in presa poloneza au aparut poze cu ea la un meci de fotbal. Karolina nu este un simplu suporter, ci una dintre putinele femei care au.

Cea mai mare conferinta de securitate cibernetica din Europa Centrala si de Est va avea loc la Bucuresti

DefCamp, cea mai importanta conferinta anuala de hacking si securitate cibernetica din Europa Centrala si de Est, ajunge la cea de-a opta editie.

Radu Tudor a scris in Janes Defence despre cea mai mare achizitie militara a Romaniei

Jurnalistul Radu Tudor a scris in Janes Defence Weekly despre cea mai importanta achizitie militara din istoria Romaniei. Cele sapte sisteme de rachete sol-aer Patriot, pe care Romania.

Avertismentul ministrul ungar de Externe privind migratia: Cea mai periculoasa faza de pana acum

Migratia a intrat in cea mai periculoasa faza de pana acum, a declarat marti ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, in cadrul Conferintei Mediteraneene a OSCE de la Palermo, relateaza.

Cea mai mare companie energetica din Israel va retehnologiza CET Mintia

Statul roman este in discutii avansate cu cea mai mare companie de energie din Israel, respectiv Israel Electrica Corporation, pentru retehnologizarea si conversia pe gaze a unor grupuri de producere a energiei de la termocentrala Mintia, proiectul fiind estimat la un miliard de euro, a declarat, ieri, ministrul Energiei, Toma Petcu, prezent la o conferinta de profil, potrivit Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )