Libnet.ro
UNICEF

00:07

Jonas Brothers ne ofera ultimul album din cariera Live! Asculta aici ultimele cinci noi piese ale formatiei!

Devorator Monden Devorator Monden,
Jonas Brothers ne ofera ultimul album din cariera Live! Asculta aici ultimele cinci noi piese ale formatiei!

Intitulat simplu Live, acesta este ultimul material lansat de formatia americana Jonas Brothers, alcatuita din fratii Kevin, Joe si Nick Jonas. Albumul, care a fost lansat pe 27 noiembrie, nu poate fi achizitionat din magazine, ci poate fi descarcat online. Live contine in total 15 trackuri, cinci dintre acestea fiind noi piese care initial trebuiau . continuă pe Devorator Monden

HOT! Jay-Z extrage un nou single de pe ultimul album Part II (On The Run) feat. Beyonce!

A trecut ceva timp de cand rapperul american si frumoasa sa sotie, Beyonce, nu au mai lansat un single impreuna. Iata insa ca asteptarea a luat sfarsit, Jay-Z luand decizia ca piesa Part II On The Run), in colaborare cu artista si inclusa pe albumul Magna Carta Holy Grail, sa fie lansata drept single oficial.

B.o.B ne ofera un preview al albumului Underground Luxury!

In mai putin de trei saptamani, rapperul american isi va lansa cel de-al treilea album din cariera, intitulat Underground Luxury, mai exact pe data de 17 decembrie. Materialul va aparea prin intermediul caselor de discuri Grand Hustle Records si Atlantic Records. o. B a dezvaluit in urma cu cateva ore un preview al viitorului sau album .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )