Libnet.ro
UNICEF

12:15

Jose Mourinho nu mai e somer. Cu ce club de traditie din Premier League a semnat antrenorul

Adevărul Adevărul,
Jose Mourinho nu mai e somer. Cu ce club de traditie din Premier League a semnat antrenorul

Dupa ce a mai condus in trecut echipele Chelsea si Manchester United, Jose Mourinho, 56 de ani, se intoarce in Premier League. continuă pe Adevărul

Tun financiar pentru Jose Mourinho. Din somer de lux ajunge al doilea cel mai bine platit antrenor din lume

Jose Mourinho este recunoscut ca un tip care stie sa-si negocieze foarte bine contractele la echipele pe care le-a antrenat.

Jose Mourinho, noul antrenor al lui Tottenham

Mutare soc in Premier League, unde Tottenham l-a numit manager pe Jose Mourinho in locul lui Mauricio Pochettino.

Jose Mourinho este noul antrenor al lui Tottenham

Jose Mourinho este noul antrenor al lui Tottenham. Londonezii au facut anuntul chiar pe site-ul clubului. Suntem foarte bucurosi sa anuntam ca Jose Mourinho este noul antrenor principal, cu un contract.

Salariul de criza cu care Jose Mourinho a fost convins sa semneze cu Tottenham

Nu a avut neaparat rezultate stralucitoare in ultima vreme, dar continua sa ramana un antrenor foarte scump. Jose Mourinho a semnat cu Tottenham, iar cei de la Spurs vor avea de platit un salariu aproape dublu fata de cat primea Mauricio Pochettino.

OFICIAL: Jose Mourinho, noul antrenor al lui Tottenham

Clubul Tottenham a anuntat, miercuri, pe site-ul oficial, ca portughezul Jose Mourinho 56 de ani) este noul antrenor principal al echipei. The Special One il inlocuieste pe banca tehnica pe argentinianul Mauricio Pochettino, demis marti seara, din cauza rezultatelor slabe.

Presa - Jose Mourinho ar urma sa preia Tottenham, in locul lui Mauricio Pochettino

Tehnicianul Jose Mourinho este aproape de a prelua echipa Tottenham, in locul lui Mauricio Pochettino, demis marti seara, informeaza presa engleza.

Primele imagini din cel mai bine pazit loc din Romania. Cum arata baza militara de la Deveselu - VIDEO

Reporterii Observator au intrat in premiera in centrul de comanda de la Deveselu. Cel mai bine pazit loc din Romania, baza militara de la Deveselu, isi arata pentru prima data secretele. in.

Tara noastra a fost cea mai dinamica piata auto din Europa, in luna octombrie

Asociatia Constructorilor Europeni de Automobile ACEA a anuntat marti ca vanzarile de autoturisme noi in Europa UE plus tarile EFTA) au inregistrat o crestere de 8,6% in luna octombrie 2019 comparativ cu aceeasi luna a anului trecut, cea mai dinamica piata auto fiind cea din Romania, unde inmatricularile de autoturisme noi au inregistrat o crestere de 58,1% in ritm anual, transmite Reuters.

Povara datoriilor este tot mai mare pentru gospodariile din SUA

Datoriile gospodariilor din SUA au ajuns la aproape 14 trilioane de dolari in trimestrul al treilea 2019, dupa 21 de trimestre de cresteri consecutive, conform ultimului raport de la Federal Reserve Bank of New York FRBNY).

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )