Libnet.ro
UNICEF

13:00

Povara datoriilor este tot mai mare pentru gospodariile din SUA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Povara datoriilor este tot mai mare pentru gospodariile din SUA

Datoriile gospodariilor din SUA au ajuns la aproape 14 trilioane de dolari in trimestrul al treilea 2019, dupa 21 de trimestre de cresteri consecutive, conform ultimului raport de la Federal Reserve Bank of New York FRBNY). continuă pe Ziarul Bursa

Rasismul, o mizerie bagata sub pres, care devine tot mai mare: De ce am ajuns sa fim aratati cu degetul in Europa

Se spune ca ignoranta naste monstri, iar cea mai buna dovada in acest sens e ce se intampla, in ultima perioada, pe stadioanele din Romania, mai ales la meciurile nationalelor de fotbal, dar nu numai!.

Pilda Zilei. Padurea era tot mai mica, dar copacii votau mereu pentru topor, caci ...

Pilda. Padurea era tot mai mica, dar copacii votau mereu pentru topor, caci coada lui era din lemn, iar ei credeau ca-i unul de-al lor Pilda a fost prezentatade Catalina Porumbel, sambata.

Coca Cola face un gest jenant pentru protectia mediului: cu ce s-a laudat cel mai mare poluator cu plastic

La scurt timp dupa ce a fost numit cel mai mare poluator cu plastic de pe mapamond, gigantul Coca Cola a anuntat o initiativa insignifianta pentru protectia mediului. in urma cu mai putin de o saptamana, un studiu global a confirmat faptul ca o mare parte din poluarea cu plastic a intregii planete si mai .

Black Friday: ANPC a primit aproape 800 de reclamatii in 2018, pentru pret incorect sau chiar mai mare decat cel anterior

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) a primit dupa campania de Black Friday din 2018 aproape 800 de reclamatii, printre motivele invocate find acela ca produse achitate nu au fost livrate, pretul incorect sau chiar mai mare decat cel anterior, refuz de a primi produsul returnat.

Cea mai mare fabrica de biciclete din Sud-Estul Europei, la Timisoara. Mii de locuri de munca create

Primarul Nicolae Robu a anuntat ca in Timisoara se vor crea in jur de 3. 000 de locuri de munca la cea mai mare fabrica de asamblare de biciclete din sud-estul Europei, care se va construi aici anul viitor.

Romania are cea mai mare rata a inflatiei si in luna octombrie

Romania a inregistrat si in luna pctombrie a acestui cea mai mare rata a inflatiei din Uniunea Europ.

FLORIN DANESCU (ARB): in Romania, intermedierea financiara este cea mai mica din Europa

Intermedierea financiara, in Romania, este cea mai mica din Europa, cu un procentaj de 26% in prezent, fata de 40% in 2009, a declarat, luni, intr-o conferinta de specialitate, Florin Danescu, presedintele executiv al Asociatiei Romane a Bancilor ARB), transmite Agerpres.

Washingtonul vrea ca Seulul sa plateasca mai mult pentru a-l apara de Coreea de Nord

Statele Unite vor ca Seulul sa plateasca mai mult pentru ca Washingtonul sa protejeze Coreea de Sud de Coreea de Nord, a anuntat vineri, la Seul, seful Pentagonului Marke Esper, fara sa precizeze suma ceruta de Washington, relateaza AFP.

Iarna nu-i ca vara: cum evolueaza constructia celui mai mare Aqua Parc de la malul Dunarii

Autoritatile din Galati promit ca la deschiderea sezonului cald 2020 vor fi disponibile multe dintre utilitatile promise. Investitia se ridica la 23 de milioane de lei, cu tot cu TVA, bani din bugetul orasului.

Hong Kong intra in recesiune pentru prima data dupa criza din 2008

Hong Kong a intrat in recesiune in trimestrul trei din 2019, pentru prima data de la criza financiara globala, arata datele guvernamentale publicate vineri, pe fondul manifestatiilor menite sa denunte regresul libertatilor si ingerinta tot mai mare a.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )