Libnet.ro
UNICEF

09:00

Juan Guaido, declarat ineligibil pe o perioada de 15 ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Juan Guaido, declarat ineligibil pe o perioada de 15 ani

Puterea venezueleana si-a sporit joi presiunea asupra lui Juan Guaido, recunoscut presedinte interimar de aproximativ 50 de tari, declarandu-l ineligibil pe o perioada de 15 ani, o sanctiune respinsa imediat de catre seful opozitiei, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Sanctiuni pentru liderul Opozitiei din Venezuela: Juan Guaido, declarat ineligibil pe o perioada de 15 ani

Puterea venezueleana si-a sporit joi presiunea asupra lui Juan Guaido, recunoscut presedinte interimar de aproximativ 50 de tari, declarandu-l ineligibil pe o perioada de 15 ani, o sanctiune respinsa imediat de catre seful opozitiei, relateaza AFP.

VIDEO Tenis spectacol - 15 ani de FEDAL: Pe 28 martie 2004, Roger Federer si Rafael Nadal bifau prima intalnire directa la Miami

Una dintre cele mai frumoase rivalitati din tenisul mondial a ajuns la varsta adolescentei, prima intalnire directa dintre Roger Federer si Rafael Nadal avand loc in urma cu fix 15 ani. Pe 28 martie 2004, un pusti de 17 ani din Manacor 34 ATP) reusea sa treaca de liderul mondial in turul trei de la Miami. De atunci, cei doi si-au tot intersectat destinele, ajungand la un total de 38 de meciuri directe 23-15 pentru Rafa).

PE 2 APRILIE, IN PARLAMENT: Sedinta solemna dedicata aniversarii a 15 ani de la aderarea Romaniei la NATO

Camera Deputatilor si Senatul vor marca 15 ani de la aderarea Romaniei la NATO printr-o sedinta solemna, care va avea loc pe 2 aprilie.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 15 - 22 MARTIE Conpet pe pozitia a treia a podiumului randamentelor BVB

Atiunile Conpet COTE) au inregistrat o crestere de 4,25%, in raport cu moneda euro, in intervalul 15 - 22 martie, evolutie care plaseaza titlurile transportatorului de titei si produse petroliere pe pozitia a treia in topul celor mai rentabili emitenti de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

Dupa 15 ani de casatorie a aflat ca sotul o insela. intr-o zi, cand s-a intors acasa, femeia a facut ceva ce l-a socat pe barbat

O femeie de 35 de ani,din Marea Britanie, a decedat dupa ce si-a dat foc. Femeia a aruncat benzina peste ea, apoi a aprins focul,pentru a il speriape sotul sau care o insela. Femeia a luat fo.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )