Libnet.ro
UNICEF

13:15

Juan Martin Del Potro va fi operat din nou la genunchi

Hotnews Hotnews,
 Juan Martin Del Potro va fi operat din nou la genunchi

Argentinianul Juan Martin Del Potro va fi supus unei interventii chirurgicale la genunchiul drept, la care a mai fost operat anul trecut. continuă pe Hotnews

Portarul Miguel Van Damme (Cercle Bruges) a anuntat ca sufera din nou de leucemie

Portarul echipei Cercle Bruges, Miguel Van Damme, a anuntat, sambata, ca sufera din nou de leucemie, boala pe care a invins-o anii trecuti.

EXCLUSIV Ce pensie alimentara ii plateste Principele Nicolae fetitei lui. Dupa testul de paternitate, ajunge din nou intr-o situatie jenanta

In prezent, Principele Nicolae se confrunta cu o situatie neplacuta, din pricina pensiei alimentare pe care trebuie sa i-o achite fetitei sale. Dupa ce a fost realizat chiar si un test de paternitate in acest sens, ce arata, in luna mai din 2019, ca intr-adevar este tatal biologic al micutei, s-a aflat si ce suma .

MARIUS BODEA: Presedintele PSD Bacau, varsa din nou ura si venin

Seful filialei municipale a PNL Iasi acuza PSD ca incearca sa dezbine si sa tina Moldova in izolare, dupa ce liderul PSD Bacau, Dragos Benea, a propus alt traseu pentru autostrada Moldovei. Liberalul iesean Marius Bodea sustine ca PSD vrea sa tina Moldova in izolare si, prin intermediul unor lideri social-democrati din regiune, incearca sa dezbine, pentru a bloca proiectul autostrazii Iasi-Targu Mures.

Prin ce trece Romanita Iovan, la 6 ani de la tragedia din Apuseni. A ajuns din nou in instanta

In fiecare an, Romanita Iovan a fost prezenta in luna ianuarie in locul unde si-a gasit sfarsitul pilotul Adrian Iovan. in urma cu 6 ani, avionul de mici dimensiuni in care acesta se afla, alaturi de studenta Aura Ion, s-a prabusit in Muntii Apuseni. Moartea celui care i-a fost sot a insemnat o mare durere .

Psiholog fost angajat al CIA despre programul de tortura de dupa 11 septembrie: As face-o din nou astazi

Un psiholog care a fost angajat de CIA in timpul administratiei George W. Bush a justificat in aceasta saptamana folosirea torturii in fata unui tribunal militar al bazei militare americane din Guantanamo, Cuba.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )