Libnet.ro
UNICEF

06:15

Jucator de fotbal, eliminat dupa cea mai proasta simulare din toate timpurile. Va intra in istorie cu o astfel de actiune penibila (VIDEO)

Antena3 Antena3,
Jucator de fotbal, eliminat dupa cea mai proasta simulare din toate timpurile. Va intra in istorie cu o astfel de actiune penibila (VIDEO)

Fara indoiala, fundasul echipei braziliene Bahia, Lucas Fonseca, va intra in istoria fotbalului. Dar nu pentru vreo reusita, ci pentru cea mai proasta simulare. Cu sase minute inainte de a. continuă pe Antena3

Locul in care ia se serbeaza din 1973. Zeci de ii sunt evaluate, an de an, pentru titlul de cea mai frumoasa

Exista un loc in Romania unde ia nu a fost redescoperita, ci s-a pastrat tot timpul traditia coaserii acestei apreciate podoabe vestimentare. Din 1973 s-a reluat, de altfel, un vechi obicei al satului, cele mai frumoase ii fiind premiate.

Albanezii voteaza: cine sunt principalii actori ai scrutinului legislativ din cea mai saraca tara a Europei

Albanezii depun buletinele de vot in urne si spera ca la capatul scrutinului legislativ de astazi Uniunea Europeana sa initieze rapid negocierile de aderare a tarii lor, una dintre cele mai sarace din Europa. Alegerile din Albania reprezinta totodata un test pentru maturitatea politica a acestui stat fragil din Balcani.

Probabil cea mai luxoasa LADA din istorie. Se lauda cu scaune din Alcantara si parbriz incalzit

Compania Lada a lansat de curand o noua versiune de top a modelului XRAY, botezata Exclusive si echipata cu mai multe dotari premium.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )