Libnet.ro
UNICEF

16:00

Jucatorii de Pokemon Go isi vor banii investiti in joc inapoi

Playtech Playtech,
Jucatorii de Pokemon Go isi vor banii investiti in joc inapoi

Jucatorii Pokemon Go isi cer banii pentru anumite achizitii in-app, dupa ce o actualizare a inlaturat abilitatea de a stabili localizarea exacta a unui anumit pokemon. Niantic a dezactivat sistemul de tracking in-game, creat pentru a arata jucatorilor la ce distanta se afla un anumit monstrulet. Functia Nearby arata, in mod normal, o lista a []. continuă pe Playtech

Vesti proaste pentru jucatorii Pokemon Go din Marea Britanie. Un englez se lauda ca a prins toate creaturile virtuale (VIDEO)

Marea Britanie are primul maestru pokemon. Un barbat de 33 de ani din Southampton sustine ca este prima persoana din Regatul Unit care a reusit sa captureze toti pokemonii disponibili in Marea.

Jurnalistii incadrati de SOV in elita presei romanesti: Sunt convins sa isi vor lua rolul in serios si se vor comporta in concordanta cu ceea ce sunt

Aflat dupa gratii, Sorin Ovidiu Vintu, a postat pe pagina personala de Facebook, un mesaj adresat jurnalistilor si policienilor. Postarea are o tenta ironica, dar isi doreste sa traga un semnal de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,247 seconds )