Libnet.ro
UNICEF

12:30

Jucaus, dar MIC: Salariul minim din Romania creste cel mai repede din UE, dar ramane printre cele mai scazute

B1 B1,
Jucaus, dar MIC: Salariul minim din Romania creste cel mai repede din UE, dar ramane printre cele mai scazute

Salariul minim brut pe economie din Romania creste cel mai rapid din Uniunea Europeana, desi ramane printre cele mai scazute, potrivit datelor publicate vineri de Biroul european de statistica Eurostat. in. continuă pe B1

Salariul minim in Romania creste cel mai rapid din UE, desi ramane printre cele mai mici

Salariul minim brut pe economie din Romania creste cel mai rapid din Uniunea Europeana, desi ramane printre cele mai scazute, potrivit datelor publicate vineri de Biroul european de statistica Eurostat.

Eurostat: Salariul minim pe economie din Romania, al treilea cel mai mic din Uniunea Europeana

Datele publicate vineri de Eurostat arata ca Romania are al treilea cel mai mic salariu minim pe economie din UE, cu doar 8 euro mai mare decat in Lituania. Cel mai mic salariu din Uniunea Europeana este inregistrat in Bulgaria, cu numai 261 euro.

Romania, al treilea cel mai mic salariu minim pe economie din UE

Potrivit datelor publicate vineri de Eurostat, Romania are al treilea cel mai mic salariu minim pe economie din Uniunea Europeana. Cel mai mic salariu minim, de 261 de euro pe luna, este detinut de Bulgaria,.

Romania are al treilea cel mai mic salariu minim pe economie din Uniunea Europeana

In luna ianuarie 2018, Bulgaria avea cel mai mic salariu minim pe economie din Uniunea Europeana, 261 de euro pe luna, fiind urmata de Lituania, cu 400 de euro, si de Romania, cu un salariu minim de 408 euro, arata datele publicate vineri de Eurostat,.

Romania are al treilea cel mai mic salariu minim pe economie din UE

In luna ianuarie 2018, Bulgaria avea cel mai mic salariu minim pe economie din Uniunea Europeana, 261 de euro pe luna, urmata de Lituania, 400 de euro, si Romania, 408 euro, arata datele publicate vineri de Eurostat, potrivit Agerpres.

Eurostat: Romania are al treilea cel mai mic salariu minim pe economie din UE

In luna ianuarie 2018, Bulgaria avea cel mai mic salariu minim pe economie din Uniunea Europeana, 26.

Business report:Cine conduce de fapt politicile economice din Romania;Consumul de carburanti creste, rafinariile romanesti duduie, dar Romania devine tot mai dependenta de petrolul din import;Primaria Capitalei se pregateste de Dragobete: a cheltuit 23.0

Cum ajung vitele crescute in Romania pe mesele turcilor si arabilor, in timp ce romanii importa carnea. Strainii platesc cu un euro mai mult pe kilogram. Multi fermieri din Romania spun ca prefera sa vanda animalele de carne in Asia pentru ca pretul oferit este mai ridicat decat cel al abatoarelor autohtone. Primaria Capitalei se pregateste de Dragobete: a cheltuit 23. 000 de euro pe decoratiuni de pat in forma de inima. Clotilde Armand a criticat-o pe Gabriela Firea, semnaland o noua serie de cumparaturi in valoare de 15. 500 de euro.

Exporturi de peste 14.000 de masini straine din Romania catre UE in 2017. Top 10 modele noi importate in Romania si exportate

Desi piata auto din Romania este pe un trend crescator, dealerii auto locali isi cauta clienti pentru stocurile de masini si in strainatate, unde, in unele cazuri, obtin marje de profit mai bune decat in tara.

USR a depus un proiect de lege care isi propune sa imbunatateasca mecanismul de feedback al pacientilor privind spitalele din Romania

Uniunea Salvati Romania a depus, saptamana aceasta, la Parlament, un proiect de lege care isi propune sa intareasca mecanismul de feedback al pacientilor privind spitalele din Romania. Saptamana asta am depus alaturi de colegii mei din USR un proiect de lege prin care personalul medical delegat de managerul de spital este obligat sa ofere pacientilor externati optiunea de a completa un chestionar de satisfactie, a anuntat deputatul USR Tudor Pop, membru al Comisiei pentru Sanatate si Familie.

Financial Times: Batalia legata de coruptia din Romania dezvaluie limitele influentei UE

Batalia tot mai intensa legata de fenomenul coruptiei si de guvarnanta din Romania atrage tot mai multi politicieni locali, dar si Comisia Europeana, scrie, joi, Financial Times. Publicatia noteaza ca schimbarile din sistemul judiciar, propuse de partidele de guvernamant si care pot duce la demiterea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, au declansat proteste de strada, dar au si dezvaluit limitele capacitatii UE de a verifica evolutia Romaniei in acest domeniu, dupa aderarea tarii, in 2007.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )