Libnet.ro
UNICEF

19:45

Romania, al treilea cel mai mic salariu minim pe economie din UE

Antena3 Antena3,
Romania, al treilea cel mai mic salariu minim pe economie din UE

Potrivit datelor publicate vineri de Eurostat, Romania are al treilea cel mai mic salariu minim pe economie din Uniunea Europeana. Cel mai mic salariu minim, de 261 de euro pe luna, este detinut de Bulgaria,. continuă pe Antena3

Romania are al treilea cel mai mic salariu minim pe economie din UE

In luna ianuarie 2018, Bulgaria avea cel mai mic salariu minim pe economie din Uniunea Europeana, 261 de euro pe luna, urmata de Lituania, 400 de euro, si Romania, 408 euro, arata datele publicate vineri de Eurostat, potrivit Agerpres.

Romania are al treilea cel mai mic salariu minim pe economie din Uniunea Europeana

In luna ianuarie 2018, Bulgaria avea cel mai mic salariu minim pe economie din Uniunea Europeana, 261 de euro pe luna, fiind urmata de Lituania, cu 400 de euro, si de Romania, cu un salariu minim de 408 euro, arata datele publicate vineri de Eurostat,.

Eurostat: Romania are al treilea cel mai mic salariu minim pe economie din UE

In luna ianuarie 2018, Bulgaria avea cel mai mic salariu minim pe economie din Uniunea Europeana, 26.

Eurostat: Salariul minim pe economie din Romania, al treilea cel mai mic din Uniunea Europeana

Datele publicate vineri de Eurostat arata ca Romania are al treilea cel mai mic salariu minim pe economie din UE, cu doar 8 euro mai mare decat in Lituania. Cel mai mic salariu din Uniunea Europeana este inregistrat in Bulgaria, cu numai 261 euro.

Jucaus, dar MIC: Salariul minim din Romania creste cel mai repede din UE, dar ramane printre cele mai scazute

Salariul minim brut pe economie din Romania creste cel mai rapid din Uniunea Europeana, desi ramane printre cele mai scazute, potrivit datelor publicate vineri de Biroul european de statistica Eurostat. in.

Salariul minim in Romania creste cel mai rapid din UE, desi ramane printre cele mai mici

Salariul minim brut pe economie din Romania creste cel mai rapid din Uniunea Europeana, desi ramane printre cele mai scazute, potrivit datelor publicate vineri de Biroul european de statistica Eurostat.

Nu cred ca la pretul cel mai mic se poate face cel mai bun proiect de infrastructura

Pretul cel mai mic nu inseamna cel mai bun proiect, iar calitatea acestuia are de multe ori de suferit, considera Gabriel Stanciu, directorul general Alstom pentru Romania, Bulgaria si Republica Moldova.

Tara din Uniunea Europeana in care castigi minim 2000 de euro pe luna

In luna ianuarie 2018, Bulgaria avea cel mai mic salariu minim pe economie din Uniunea Europeana, 261 de euro pe luna, urmata de Lituania, 400 de euro, si Romania, 408 euro, arata datele publicate vineri de.

Radulescu (BT): Avem cel mai ridicat nivel de dezechilibru macroeconomic din 2012 pana in prezent

Romania are cel mai ridicat nivel de dezechilibru macroeconomic din 2012 pana in prezent, iar aceast.

Radulescu, BT: Avem cel mai ridicat nivel al dezechilibrului din 2012 incoace si asta pentru ca in Romania nu se mai fac reforme. Odata cu incheierea ultimului acord cu FMI au incetat si reformele

Romania a avut cea mai buna dinamica a economiei dar din nefercire acest ritm de crestere nu se reflecta si in ritmul dezvoltarii, a spus joi Andrei Radulescu, economist sef al Bancii Transilvania, la conferinta Romania, incotro?. Avem cel mai ridicat nivel al dezechilibrului din 2012 incoace si asta pentru ca in Romania nu se mai fac reforme. Odata cu incheierea ultimului acord cu FMI au incetat si reformele, a mai precizat Radulescu. Potrivit economistului sef al BT, pe termen mediu ar trebui sa ne asteptam la o decelerare si la o recesiune tehnica pe plan mondial, cel tarziu anul viitor. Evident ca indicele Dow Jones nu poate creste la infinit cu 1000 de puncte pe luna. Euforia nu poate dura la infinit, a explicat joi Radulescu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )