Libnet.ro
UNICEF

19:00

Judecatoarea Camelia Bogdan: Am fost lucrata din interior, pentru a satisface anumite orgolii ale lui Dan Voiculescu si Sorin Oprescu

B1 B1,
Judecatoarea Camelia Bogdan: Am fost lucrata din interior, pentru a satisface anumite orgolii ale lui Dan Voiculescu si Sorin Oprescu

Judecatoarea Camelia Bogdan, exclusa din Consiliul Superior al Magistraturii pe 8 februarie, lanseaza o serie de acuzatii extrem de grave, sustinand ca a fost lucrata din interior pentru a. continuă pe B1

Melania Trump ar fi fost deportata din SUA daca Donald Trump ar fi fost presedinte in 1990

Melania Trump ar fi fost deportata si i s-ar fi interzis sa intre in Statele Unite daca sotul ei, Donald Trump, ar fi fost presedinte in anii 1990, cand ea era doar un fotomodel abia ajuns pe.

Radeau si fanii in tribuna si spuneau ca echipele belgiene sunt ajutate. Marius Sumudica TUNA SI FULGERA dupa ce Astra a fost eliminata din Europa

Astra a fost eliminata, joi seara, din Europa League, dupa ce a fost invinsa in deplasare de Genk cu 1-0. Dupa 2-2 din tur, elevii lui Sumudica nu au reusit o noua surpriza in Europa, iar.

Sporul de risc si solicitare neuropsihica de 50% din salariu pentru functionarii publici, adoptat de Senat

Plenul Senatului a votat luni acordarea unui spor de risc si solicitare neuropsihica de 50% din salariul de baza pentru functionarii publici, dupa ce Curtea Constitutionala CCR) a respins partial prevederea legislativa, mentionand ca sporul poate fi acordat, dar ca el nu poate face parte din salariul de baza asa cum prevazuse initial Parlamentul, scrie News. ro.

Barbatii geisha ofera companie si relatii intime femeilor din Japonia pentru bani (VIDEO)

In Japonia femeile nu sunt tratate asa cum ar trebui, iar unele dintre ele apeleaza la barbati gheisha pentru a le oferi o companie placuta si eventual relatii intime in schimbul unei su.

A facut o afacere din dragoste pentru mare. Povestea Nunta pe plaja

Pentru Ioana Selner, o antreprenoare care a cochetat cu jurnalismul, marketingul si PR-ul, iar apoi s-a orientat catre antreprenoriat, organizarea unei nunti pe plaja a venit spontan, in urma unei discutii. Pasionata de mare, a decis ca e momentul sa.

Nigel Farage se teme sa iasa din casa pentru ca este prezentat negativ de presa din M. Britanie

Europarlamentarul Nigel Farage sustine ca ii este teama sa se plimbe pe strazi din cauza modului in care presa britanica il demonizeaza.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )