Libnet.ro
UNICEF

01:05

Judecatoarea de care se teme Klaus Iohannis

România Liberă România Liberă,
Judecatoarea de care se teme Klaus Iohannis

Presedintele Iohannis a respins in integralitate remanierea Guvernului Dancila si a explicat aceas. continuă pe România Liberă

Mesajul lui Victor Ponta pentru Viorica Dancila, dupa ce Klaus Iohannis a respins integral remanierea

Victor Ponta o sfatuieste pe Viorica Dancila sa se retraga din cursa pentru alegerile prezidentiale, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins integral remanierea propusa de premierul Romaniei. Liderul Pro Romania este de parere ca Dancila este mintita de aceiasi oameni care l-au mintit si pe Liviu Dragnea. Mesajul lui Victor Ponta pentru Viorica Dancila .

KLAUS IOHANNIS: Resping in integralitate remanierea propusa de premier

Presedintele Klaus Iohannis a respins, ieri, remanierea propusa de premierul Viorica Dancila dupa iesirea ALDE de la guvernare. Iohannis nu a ratat prilejul pentru a ataca din nou coalitia care a condus tara in ultimii doi ani si jumatate si a sustinut ca ruptura dintre PSD si ALDE confirma dispretul cu care cele doua partide ii trateaza pe cetateni si ca interesele liderilor politici ai celor doua formatiuni politice sunt mai presus de interesele cetatenilor.

De ce a respins-o Klaus Iohannis pe Dana Girbovan pentru functia de ministru al Justitiei

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri ca respinge remanierea propusa de Viorica Dancila. A si explicat de ce in cazul majoritatii ministrilor. in primul rand, nu accept nici o propunere.

Klaus Iohannis: `Un Guvern PSD nu este potrivit pentru Romania. Nu accept nicio propunere de remaniere` Presedintele vorbeste de o solutie de tranzitie, care sa inlocuiasca actualul Executiv (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca un Guvern PSD nu este potrivit pentru Romania. Seful statului a respins categoric propunerile de remaniere guvernamentala venite din tabara social-democrata, de.

Klaus Iohannis respinge acuzatiile de incalcare grava a independentei justitiei: Sectia pentru judecatori a CSM nu ar trebui sa faca politica

Presedintele Klaus Iohannis respinge acuzatiile de incalcare a independentei justitiei formulate de Sectia pentru Judecatori a CSM si explica faptul ca nu a respins candidatura pentru functia de ministru al justitiei a judecatorului Dana-Cristina Girbovan, ci a cetateanului roman Dana-Cristina Girbovan, care a acceptat propunerea premierului de a ocupa o functie de ministru intr-un guvern politic si care a si inaintat demisia din magistratura.

Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis in urma cu putin timp. Presedintele a facut anuntul

Presedintele Klaus Iohannis a reluat si intr-un scurt mesaj pe Facebook faptul ca va respinge remanierea propusa de premierul Viorica Dancila. Resping in integralitate remanierea initiata de premier,.

Klaus Iohannis, discutie cu premierul britanic. Ce au discutat Presedintele si Boris Johnson marti seara

Presedintele Klaus Iohannis a avut, marti, o convorbire telefonica cu premierul britanic Boris Johnson, discutiile axandu-se pe relatiile dintre cele doua state, precum si pe aspecte legate de procesul de.

Klaus Iohannis a discutat telefonic cu prim-ministrul britanic Boris Johnson. Presedintele a cerut actualizarea si aprofundarea Parteneriatului Strategic si respectarea drepturilor cetatenilor romani dupa Brexit

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a avut martio convorbire telefonica cu Boris Johnson, premierul Marii Britanii, in cadrul careia au fost discutate aspecte legate de procesul de retragere a.

Presedintele Klaus Iohannis: Pentru Romania raman cateva obiective importante: aderarea la Spatiul Schengen si la zona euro

Presedintele Klaus Iohannis ii primeste, marti, la Palatul Cotroceni, pe sefii de misiuni si consulii generali cu prilejul Reuniunii Anuale a Diplomatiei Romane. Potrivit agendei sefului statului,.

Presedintele Klaus Iohannis, intalnire cu ambasadorii romani la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis ii primeste, marti, la Palatul Cotroceni, pe sefii de misiuni si consulii generali cu prilejul Reuniunii Anuale a Diplomatiei Romane. Potrivit agendei sefului statului,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )