Libnet.ro
UNICEF

12:45

Judecatoarea Florica Roman, despre Laura Codruta Kovesi: Si-a atacat colegii care au citat-o legal si discret. Reactia ei este socanta si ipocrita

Antena3 Antena3,
Judecatoarea Florica Roman, despre Laura Codruta Kovesi: Si-a atacat colegii care au citat-o legal si discret. Reactia ei este socanta si ipocrita

Florica Roman, judecator la Curtea de Apel Oradea, vorbeste intr-o ampla postare pe blog despre cazul Laurei Codruta Kovesi, acuzata de luare de mita, marturie mincinoasa si abuz in serviciu. Magistratul. continuă pe Antena3

Laura Codruta Kovesi ar putea fi adusa cu mandat la Parchetul General

Laura Codruta Kovesi ar putea fi adusa cu mandat la Parchetul General daca nu va da curs citatiei si nu va merge vineri la audieri. Adina Florea, procurorul-sef adjunct al Sectiei pentru Investigarea.

Primele doua locuri in concursul pentru sectia speciala de anchetare a magistratilor ocupate de procuroare in conflict cu Laura Codruta Kovesi

Adina Florea, procuroarea care o ancheteaza pe Laura Codruta Kovesi, si Mihaiela Moraru Iorga, data afara din DNA dupa un conflict cu Kovesi, s-au clasat pe primele doua locuri in cadrul concursului organizat de.

SONDAJ. Credeti ca Laura Codruta Kovesi e vinovata de acuzatiile care i se aduc?

Fosta sefa a Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi a anuntat, miercuri seara, ca a fost citata la Sectia de investigare a infractiunilor din Justitie. Procurorul sustine ca are.

Cati ani de inchisoare risca Laura Codruta Kovesi

Laura Codruta Kovesi risca pedeapsa cu inchisoarea, daca va fi gasita vinovata de acuzatiile care i se aduc. Practica judiciara arata ca pentru infractiunile de care este acuzata sefa DNA, respectiv.

Laura Codruta Kovesi, citata in calitate de suspect: Sunt nevinovata. O urmarire penala vadit abuziva

Fosta sefa a Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a primit, miercuri seara, o citatie din partea Sectiei de Investigare a Infractiunilor in justitie, in calitate de suspect, ea adaugand ca este nevinovata si ca isi va continua drumul.

Bomba: Laura Codruta Kovesi, pusa sub acuzare

Fosta sefa a Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi a anuntat, miercuri searp, ca a fost citata la Sectia de investigare a infractiunilor din Justitie. Procurorul sustine ca are.

Laura Codruta Kovesi, vizata in 18 dosare penale la Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie

Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie anuntain mod oficial ca fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi este vizata in 18 dosare penale. Referitor la persoana care face.

Procuror: Laura Codruta Kovesi, subiect in 18 dosare penale aflate pe rolul Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie

Fosta sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, este vizata in 18 dosare penale ce sunt inregistrate pe rolul Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie, a transmis, luni, procurorul sef sectie Gheorghe.

CSM decide soarta omului fostei sefe DNA, Laura Codruta Kovesi

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii i-ar putea da inca o lovitura grea Laurei Codruta Kovesi. Plenul va lua in discutie solicitarea de revocare din functie din cadrul DNA a omului de.

Ciolos si USR, sustinere fara limita pentru Laura Codruta Kovesi

Fostul premier Dacian Ciolos anunta ca isi asuma fara niciun fel de rezerve sustinerea totala a Laurei Codruta Kovesi pentru functia de procuror-sef al Parchetului European si va face tot ce ii sta in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )